Ο Azzedine Alaïa υποστηρίζει τον Galliano


john-galliano
Azzedine Alaïa που εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός με τον Karl Lagerfeld και την Anna Wintour, δεν κράτησε την ίδια στάση με τον John Galliano. «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αρκετά για το γεγονός, αλλά είναι λυπηρό. Όπως έχω πει πολλές φορές, ο χώρος της μόδας, το σύστημα, μπορεί να είναι πολύ πιεστικό. Το σύστημα πίεσε τον Galliano, καθώς και άλλους, να κάνει τέσσερις δικές του συλλογές, τέσσερις για τον οίκο, τέσσερις για τους άντρες και τέσσερις για τις γυναίκες, τη στιγμή που είναι θαύμα αν έχεις μια...
ιδέα το χρόνο! Οι ρυθμοί είναι ιλιγγιώδεις. Αυτή δεν είναι η ουσία της μόδας. Πώς μπορείς να είσαι δημιουργικός κάτω από αυτές τις συνθήκες; Για τους νέους σχεδιαστές είναι πολύ δύσκολο, και σε ότι αφορά τους πιο ώριμους, πίνουν πολύ, παίρνουν περισσότερα ναρκωτικά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το σύστημα δεν είναι σωστό. Πρέπει να δούμε τη δουλειά από άλλη οπτική γωνία. Το σύστημα είναι πολύ στρεσογόνο. Πολλές συλλογές, πολλή πίεση. Όπως σε όλες τις δουλειές, αν θέλεις να κάνεις κάτι δημιουργικό, πρέπει να έχεις χρόνο. Ποιό είναι το νόημα; Δουλεύω εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα. Είχα ένα σπίτι στην Τυνησία για είκοσι χρόνια και ποτέ δεν είχα χρόνο να πάω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...