Ο Τόνυ Μπλερ ιδρύει τράπεζα για πλούσιους

Ο Τόνυ Μπλερ ιδρύει τράπεζα για πλούσιους
Θέλοντας να αυξήσει τα- ήδη μεγάλα- έσοδά του, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνυ Μπλερ, αποφάσισε να διευρύνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ιδρύοντας μία νέα τράπεζα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sunday Times», η τράπεζα αυτή θα δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση των πλουσίων όλου του κόσμου, σε θέματα...
επενδύσεων. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει εξασφαλίσει την σχετική άδεια από την Αρχή Οικονομικών Υπηρεσιών και άρχισε ήδη να προσλαμβάνει έμπειρο και ικανό προσωπικό. Η τράπεζα αυτή θα είναι θυγατρική της μητρικής εταιρείας συμφερόντων που ανήκει στον ίδιο, με την επωνυμία «ΤΟΝΥ BLAIR ASSOCIATES».

Η εταιρεία συστήθηκε με σκοπό να προσφέρει «στρατηγικές συμβουλές σε εμπορικό και πολιτικό επίπεδο», ενώ στους πελάτες της συγκαταλέγονται οι κυβερνήσεις του Κουβέιτ και των Αραβικών Εμιράτων, καθώς και πολυεθνικές εταιρείες.

Τα ετήσια έσοδα του Τόνυ Μπλερ αυτή την στιγμή υπολογίζονται σε 20 εκατομμύρια λίρες, και αυτός είναι ο λόγος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, που εξηγεί την προθυμία του να δωρίσει τα έσοδα από το νέο του βιβλίο, στον σύνδεσμο των βετεράνων στρατιωτικών.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...