H...σωσίας της Τσιτσιολίνα είναι καλύτερη από την πραγματική (φωτό)

Δε λέει «όχι» στις μεταμορφώσεις ειδικά όταν ξέρει ότι το αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει!



Ο λόγος για τη Miranda Kerr που μπορεί να μην ανήκει πλέον στο δυναμικό της Victoria' s Secret αυτό όμως δε σημαίνει για εκείνη πως θα σταματήσει να κοσμεί τα εξώφυλλα των περιοδικών.



Και αν στο portfolio της διαθέτει πλήθος σέξι και αποκαλυπτικών φωτογραφίσεων, η τελευταία της σίγουρα θα ξεχωρίσει. Με μία κατάξανθη περούκα και φορώντας λευκά, αραχνοΰφαντα εσώρουχα το πρώην διάσημο αγγελούδι της Victoria's Secret μεταμορφώθηκε στη διάσημη Ιταλίδα πορνοστάρ, Τσιτσιολίνα, για χάρη του περιοδικού «V».

Ποζάροντας στο φακό σαν... γνήσια Τσιτσιολίνα η 29χρονη Αυστραλή κόβει την ανάσα των θαυμαστών της κάνοντας πολλούς να τη συγκρίνουν με την άλλοτε καλλονή.

Εσείς αλήθεια ποια προτιμάτε;



Λίγα λόγια για την Τσιτσιολίνα

Δίπλα στη λέξη «πορνό» στο λεξικό... υπάρχει η φωτογραφία της. Η Τσιτσιολίνα (πραγματικό όνομα: Ilona Staller), η άλλοτε καλλονή, Ουγγρο-Ιταλίδα πορνοστάρ,
έχει ταυτιστεί όπως καμία άλλη με τις ταινίες πορνό.



Γεννήθηκε στη Βουδαπέστη στις 26 Νοεμβρίου 1951. Τη δεκαετία του 1970 βρέθηκε στην Ιταλία όπου και ακολούθησε καριέρα πορνοστάρ, γυρίζοντας ταινίες σκληρού πορνό. Από το 1979 άρχισε πολιτική καριέρα με τους Πράσινους και μετά με το Partito Radicale.



Το 1987 εξελέγη βουλευτής στο ιταλικό κοινοβούλιο με το "Ριζοσπαστικό κόμμα" (Partito Radicale), κόμμα αριστερής ιδεολογίας. Στις επόμενες εκλογές δεν επανεξελέγη. Το 1990 προσφέρθηκε να κάνει έρωτα με τον Σαντάμ Χουσεΐν, προκειμένου να επέλθει ειρήνη στη Μέση Ανατολή και να αποφευχθεί ο Πόλεμος του Κόλπου.



Υπήρξε σύζυγος του εικαστικού καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς, από το 1991 μέχρι το 1992, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Ο Κουνς μάλιστα είχε δημιουργήσει έργα (φωτογραφίες, πίνακες και γλυπτά), που παρουσίαζαν αυτόν και τη σύζυγό του σε διάφορες ερωτικές στάσεις και τα οποία εκτέθηκαν με τον τίτλο «Made In Heaven». Τον χωρισμό τους ακολούθησε μια δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού, που κράτησε αρκετά χρόνια.
by Σ.Σ.


seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...