Το Skyfall, η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών...


Παρά τον θρίαμβο εισπράξεων παγκοσμίως (σχεδόν 900 εκατομμύρια δολάρια), ο Τζέιμς 
Μποντ είναι βρετανικό προϊόν και πάντα η διάκριση είναι πιο γλυκιά όταν είναι … σπιτική. Το «Skyfall», 40 ημέρες μετά από το ντεμπούτο του στις αίθουσες της Βρετανίας, όχι μόνο κατάφερε να επανέλθει στην κορυφή του εγχώριου μποξ όφις μπροστά από το φινάλε του Twilight, αλλά αναδείχτηκε και στην πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών στη Βρετανία, σημειώνοντας το μαγικό νούμερο των 94.277.162 λιρών στις εισπράξεις.

Μέχρι σήμερα τα πρωτεία κατείχε το Avatar με περίπου 93,5 εκατομμύρια και μάλιστα με ακριβότερο (λόγω 3D) εισιτήριο. Η 23η ταινία Μποντ, που με αυτές τις επιδόσεις δεν χωράει αμφιβολία ότι σύντομα θα την ακολουθήσουν η 24η και 25η περιπέτεια της σειράς θα είναι επιπλέον το πρώτο φιλμ που θα φτάσει τα εκατό εκατομμύρια σε εισπράξεις στην ιστορία του βρετανικού μποξ όφις. Ο new age Τζέιμς Μποντ μπορεί να απολαμβάνει ικανοποιημένος το μαρτίνι του. Ή μήπως τη μπίρα του;

e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...