Κερδίστε extra χρήματα με 7 έξυπνους τρόπους


Τη δεκαετία του ’60, οι γονείς έδιναν μία συμβουλή στα παιδιά τους: να κάνουν έναν καλό γάμο με έναν πλούσιο/πλούσια (φυσικά) για να ζήσουν μία άνετη ζωή. Πλέον, ευτυχώς οι εποχές άλλαξαν και μαζί και η νοοτροπία. Και επειδή δεν υπάρχουν πια...και πολλοί πλούσιοι, το click@Life σας προτείνει 7 έξυπνους τρόπους για να βγάλετε extra χρήματα.

Με τον δείκτη της ανεργίας να καλπάζει, τις θέσεις εργασίας να μειώνονται, τις περικοπές να αποτελούν πλέον σύνηθες φαινόμενο και τις τιμές των προϊόντων να μην λένε να πέσουν, έχει έρθει η ώρα να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να βγάλετε κάποια επιπλέον χρήματα. Επιστρατεύστε δημιουργικότητα και φαντασία και ας δούμε τους ακόλουθους τρόπους:

Συμμετοχή σε έρευνες

Φυσικά δεν εννοεί κανείς να γίνετε …πειραματόζωα, απλά σκεφτείτε ότι στην αγορά υπάρχουν (ακόμα) αρκετές εταιρείες με έρευνες, που τρέχουν και καλούν κόσμο να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους. Αυτή, η πρώτη έρευνα αγοράς συνήθως δε χρειάζεται ιδιαίτερα «ταλέντα», απλά ορισμένες φορές απαιτούνται συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ανάλογα με το που απευθύνεται το προϊόν. Στα plus: τα χρήματα μπορεί να μην είναι αρκετά για να κάνετε τις διακοπές σας, αλλά είναι μετρητά.

Ελεύθερη…εργασία

Με απλά λόγια, «freelance». Αν η γραφή και η δημιουργικότητα είναι το ταλέντο σας, έχει έρθει η ώρα να το εκμεταλλευτείτε. Σήμερα μάλιστα, η εργασία με αυτή τη συγκεκριμένη μορφή, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, καθώς συμφέρει εταιρείες και εργαζομένους. Extra εισόδημα με εργασία από το σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να «αναλώνεστε» σε δεσμευτικές μετακινήσεις σπίτι-γραφείο, είναι στα πλεονεκτήματα ενός freelance. Παράλληλα, σκεφτείτε ότι στο internet υπάρχουν άπειρες τέτοιες συνεργασίες με εταιρείες από όλον τον κόσμο. Απλά κάντε το χόμπι σας επάγγελμα και διευρύνετε τους καλλιτεχνικούς σας ορίζοντες.

Πουλήστε τα βιβλία σας

Μπορεί να ακούγεται ιδιαίτερα «απογοητευτικό» για την παγκόσμια λογοτεχνία, αλλά οι περισσότεροι διαθέτουν βιβλία, τα οποία με ευκολία θα χάριζαν. Αντί λοιπόν να τα χαρίσετε, μπορείτε να τα πουλήσετε σε παλαιοπωλεία ή μέσω internet.

Πουλήστε…γενικότερα

Στην ίδια λογική με τα βιβλία (και λιγότερο επίπονα, λόγω συναισθηματικής αξίας) μπορείτε επίσης να πουλήσετε ότι δε χρειάζεστε πλέον. Κάντε ένα «ξεσκαρτάρισμα» στην αποθήκη ή το πατάρι σας και ίσως ανακαλύψτε κρυμμένους θησαυρούς, που κάποιοι θα πλήρωναν για να αποκτήσουν. Εξάλλου, να θυμάστε ότι, όπως λέει και το γνωστό ρητό «One girl's trash is another girl's treasure».

Κλικ και ευρώ

Είτε είστε ερασιτέχνες, λάτρεις της φωτογραφίες, είτε επαγγελματίες του χώρου, το μόνο που χρειάζεται για να βγάλετε extra χρήματα είναι να στείλετε τις φωτογραφίες σε συγκεκριμένα site, τα οποία έπειτα τις πωλούν σε συνδρομητές. Εάν οι δημιουργίες σας γίνουν αποδεκτές από το site, τότε διατίθενται στους συνδρομητές και κάθε φορά που αυτοί «κατεβάζουν» μία δική σας, εσείς κερδίζετε περίπου 25 λεπτά.

Γίνετε...αυτοδημιούργητος

Υπάρχει η γνωστή ιστορία, ότι κάποιος αντάλλαζε μέσω internet διάφορα πράγματα και κατέληξε εκατομμυριούχος. Η ιστορία ξεκίνησε από έναν συνδετήρα, τον οποίο αντάλλαξε με ένα άλλο αντικείμενο επίσης ευτελούς, αλλά μεγαλύτερης, αξίας από τον συνδετήρα. Έπειτα από πολλές ανταλλαγές και ακόμη περισσότερη υπομονή, έφτασε στο σημείο να αποκτήσει ένα σπίτι. Είτε πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο συνέβη, είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι η ανταλλαγή ειδών, μπορεί να γίνει μία πολύ καλή επιχείρηση.

Γίνετε… διαχειριστής

Σε ορισμένες πολυκατοικίες, το καταστατικό λειτουργίας προβλέπει ένα μηνιαίο εισόδημα για τον διαχειριστή, ο οποίος παίρνει ποσοστά από τα κοινόχρηστα. Αν είστε από τους...τυχερούς του ενοικιοστασίου, θυμηθείτε την επόμενη φορά να ζητήσετε εσείς να αναλάβετε τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας.

Καλές δουλειές και αν ανακαλύψετε και άλλους τρόπους, μην ξεχάσετε να τους πείτε και σε μας.
clickatlife.gr


http://tro-ma-ktiko.blogspot.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...