«Βλέπει» Μπουσκέτς ο Αμπράμοβιτς

«Βλέπει» Μπουσκέτς ο ΑμπράμοβιτςΈτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση του Σέρχιο Μπουσκέτς στην Τσέλσι παρουσιάζεται ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, όπως γράφει σήμερα (21/10) η «Sunday Mirror». 

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης των «μπλε» προτίθεται να προσφέρει το ποσό των...
30 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να εντάξει τον Ισπανό χαφ στο δυναμικό της ομάδας του. 

Ο Ρώσος μεγιστάνας γνωρίζει ότι ο 24χρονος μέσος σκέφτεται να φύγει από τον καταλανικό σύλλογο στο τέλος της σεζόν και θέλει να περάσει στην πρώτη γραμμή για να αποσπάσει την υπογραφή του. 

Το περιβάλλον του Μπουσκέτς έχει αφήσει να διαρρεύσει ότι είναι πιθανό να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, αφού θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Champions League με άλλη ομάδα που συμμετέχει στη διοργάνωση. 

Ενδιαφέρον για τον Ισπανό φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Μάντσεστερ Σίτι, όμως η Τσέλσι παρουσιάζεται να είναι πιο μπροστά σε σχέση με τους «πολίτες». 

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα δεν δείχνει να έχει πρόβλημα με την ενδεχόμενη παραχώρηση του Μπουσκέτς, αφού υπάρχει πληθώρα επιλογών από νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Τιάγκο Αλκάνταρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...