Φιάσκο με το ταξίδι Πούτιν στο Άγιο Όρος....


Το πολυδιαφημισμένο ταξίδι του ισχυρού άνδρα αλλά και νέου προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Άγιο Όρος... τις μέρες του Πάσχα, τελικά αναβάλλεται.
Η είδηση διεδόθη αστραπιαίως.

Η επίσημη αιτιολογία αναβολής του ταξιδιού, που έγινε ευρέως γνωστή το βράδυ της Τετάρτης , και διοχετεύτηκε καταλλήλως στα δημοσιογραφικά γραφεία, έλεγε ότι ο βασικός λόγος, οφείλεται στην άρνηση της Ελληνικής Κυβέρνησης να επιτρέψει αυτό το ταξίδι, λόγω των εορτών και της ελλιπούς ασφάλειας που θα υπάρχει, δεδομένου ότι πολλοί εκ των σωμάτων ασφαλείας και το στρατό, θα βρίσκονται σε άδεια.
Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!
Να αναβάλλεται ένα επίσημο ταξίδι γι’ αυτούς τους λόγους! Λες και χρειαζότανε πολλοί άνθρωποι για να τον προστατεύσουν, αφού ως γνωστόν ο χώρος της Μοναστικής Πολιτείας του Αγίου Όρους είναι από τη δομή του περιφρουρημένος.
Επιπλέον ο Ρώσος Πρόεδρος, με ελικόπτερο θα πήγαινε στο Άγιο Όρος και με ελικόπτερο θα έφευγε...
Και το σημαντικότερο: θα συνοδευόταν, όπως πάντα, από την προσωπική του ασφάλεια, που τύφλα να έχει η δική μας!
Επομένως έψαχναν έναν αξιοπρεπή τρόπο για να αναβάλλουν το ταξίδι και βρήκαν την γραφειοκρατική πρόφαση και όχι την άρνηση, της ελληνικής Κυβέρνησης!!
Το γιατί το γνωρίζουν πρωτίστως οι Ρώσοι!
Κάποια στιγμή πάντως θα γίνουν ευρύτερα γνωστοί οι λόγοι, που έκαναν τον Πούτιν να ξανασκεφθεί ωριμότερα το ταξίδι και να το αναβάλλει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...