Αποκαλύψεις σοκ για τον Θρύλο


Η αλήθεια είναι πως δεν θέλαμε να έρθει ποτέ η ώρα που θα γράφαμε τέτοιο κείμενο. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας κρύψουμε την αλήθεια. Ο Ολυμπιακός είναι μπλεγμένος σε επτά ύποπτα ματς, σε εξέλιξη έρευνα της UEFA.
Στην αρχή η είδηση ήρθε στα αυτιά μας ως... φάρσα. Ή τουλάχιστον έτσι θέλαμε να είναι, ένα κακόγουστο αστείο. Αλλά δυστυχώς είναι πέρα για πέρα αληθινή η πληροφορία. Ο Ολυμπιακός είναι "ύποπτος" για δέκα παιχνίδια στα οποία εμπλέκεται άμεσα και δυστυχώς όσοι μιλάνε για "στημένο" ματς με την Κέρκυρα, φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν.
Τα "ύποπτα" ματς, όπως αναφέρουν μυστικές έρευνες της UEFA είναι τα εξής: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4, ΠΑΟΚ-Oλυμπιακός 0-2, Oλυμπιακός-Παναθηναϊκός 4-0, Oλυμπιακός-ΑΕΚ 6-0, AEΚ-Ολυμπιακός 2-3, Oλυμπιακός-ΑΕΚ 3-3, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0.
Ας πάρουμε λοιπόν τα παιχνίδια ένα-ένα.

ΣΤΗΜΕΝΟ Νο1: Στο ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο 1-4 στη Λεωφόρο, υπήρχε ειδικό στοίχημα που έδινε επιλογή σε αυτούς που ήθελαν να ποντάρουν εάν θα μπει γκολ με σουτ πίσω από τα 30 μέτρα, κάτι που όποιος θυμάται, έγινε με το σουτ του Λουτσιάνο.
ΣΤΗΜΕΝΟ Νο2: Το φετινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι στοιχηματικές εταιρίες έδιναν επιλογή "θα ανοίξει ο ΠΑΟΚ τα πόδια όπως κάνει στα ματς με τον Παναθηναϊκό;". Τελικά το στοίχημα δεν πλήρωσε αφού τα τσεκούρια του ΠΑΟΚ δεν άνοιξαν τα πόδια, αλλά τους τα άνοιξε ο Μιραλάς και η παρέα του.
ΣΤΗΜΕΝΟ Νο3: Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο τη σεζόν 2007-2008. Οι στοιχηματικές εταιρίες έδιναν στους παίκτες την επιλογή "Θα βάλει ο Ολυμπιακός αντίστοιχη γκολάρα όπως στο 1-4 της Λεωφόρου;". Φυσικά όλοι πήγαν με το "όχι" που έδινε 1.35, αλλά και πάλι κουβά. Μάλιστα υπάρχουν φωτογραφίες του Λούα-Λούα και του Νούνιες που βγαίνουν από πρακτορεία με χαμόγελο, ίδιο με αυτό που είχε ο παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
ΣΤΗΜΕΝΟ Νο4: Το 6-0 με την ΑΕΚ είναι το πιο ύποπτο από κάθε άλλο ματς. Και αυτό γιατί παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ πήγε στο "Καραϊσκάκης" να π6 για την ιστορία της, όταν το κοντέρ έγραψε 6-0, οι παίκτες της ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΩ, κάτι φυσικά στο οποίο είχε ποντάρει όλη η Ελλάδα και φυσικά πήγε... κουβά.
ΣΤΗΜΕΝΟ Νο5: Το 2-3 και πάλι με... θύμα την ΑΕΚ. Σε εκείνο το ματς, οι στοιχηματικές εταιρείες είχαν επιλογή "Πόσα θα φάει όρθιος ο Ατματσίδης: 0-1, 2-3, 4-6, 7+", τελικά ο Ηλίας έφαγε 3, με αποτέλεσμα όλη η Ευρώπη αυτή τη φορά να πάει κουβά αφού το +7 είχε πάρει μεγάλο ποντάρισμα ενώ στην ασιατική Αγορά...βούλιαζε από το πρωί εκείνης της ημέρας.
ΣΤΗΜΕΝΟ Νο6: Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος τη σεζόν 2008-2009. Η ΑΕΚ βάζει γκολ στο 90' με τον Σκόκο, κάνει το 3-2 για την ομάδα του και στο live όλων των στοιχηματικών εταιρειών υπάρχει η επιλογή "Μπορεί η ΑΕΚ να το χάσει και αυτό; Το "Ναι" έδινε απόδοση 20.00 και το όχι "1.20". Οι "μεγάλοι παίκτες" άρχισαν να ρίχνουν τα πακέτα το ένα μετά το άλλο στο "όχι" ώστε να βγάλουν... μεροκάματο. Τελικά, όμως, και πάλι άπαντες πήγαν στον κουβά λόγω του "στημένου" Ολυμπιακού.
ΣΤΗΜΕΝΟ Νο7: Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τη σεζόν 2009-2010. Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν επιλογή "Ποιος θα βάλει τα περισσότερα γκολ; Σισέ ή Μήτρογλου;". To αποτέλεσμα το θυμάται καλύτερα από όλους ο κωμικός Γάλλος.
Όσο γι' αυτούς που κάνουν έρευνες για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα, ας μην σκάνε. Δεν μπορεί, κάποιος θα βρει στοιχεία για ένα από τα παραπάνω παιχνίδια και έτσι ο Θρύλος θα καταδικαστεί μια για πάντα... Μέχρι τότε, όμως, θα είναι καταδικασμένος να παίρνει πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...