Karl Lagerfeld: Λανσάρει Άρωμα για... Βιβλιοφάγους!

Karl Lagerfeld: Λανσάρει Άρωμα για... Βιβλιοφάγους! Ο Karl Lagerfeld διαθέτει μια προσωπική βιβλιοθήκη με περισσότερα από 300.000 βιβλία, αλλά και τον δικό του εκδοτικό οίκο. Ως γνήσιος βιβλιοφάγος λοιπόν, δεν μας εκπλήσσει καθόλου το νέο που τον θέλει να λανσάρει το νέο του άρωμα που θα μυρίζει τι άλλο… βιβλίο!
Σύμφωνα με πηγή λοιπόν, ο γνωστός σχεδιαστής συνεργάζεται με τον αρωματοποιό Geza Schön για να δημιουργήσουν μαζί ένα νέο άρωμα που θα είναι εμπνευσμένο από την μυρωδιά που αφήνει το μελάνι πάνω στο χαρτί.
Το άρωμα αυτό, θα έχει το όνομα “Paper Passion”, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα έρχεται σε μια συσκευασία που θα μοιάζει με το εξώφυλλο ενός βιβλίου και η οποία σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον Gerhard Steidl, συνεργάτη της εκδοτικής εταιρίας Edition 7L του Karl Lagerfeld.
Ακόμα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό το project, ωστόσο η ιδέα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ανυπομονούμε να δούμε τις πρώτες εικόνες, πόσο μάλλον να μυρίσουμε ένα άρωμα που θυμίζει… βιβλίο!

Πηγή: Ladieswall.com
http://www.stylewatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...