Karl και Carine για την Chanel

By www.stylewatch.gr
Δύο ισχυρές προσωπικότητες της μόδας και ένας οίκος θρύλος!



Karl και Carine για την Chanel
Karl και Carine για την Chanel
Δύο ισχυρές προσωπικότητες της μόδας και ένας οίκος θρύλος! Ο λόγος για την πρώην chief editor της γαλλικής Vogue Carine Roitfeld και τον Kaiser της μόδαςKarl Lagerfeld, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις και τα ταλέντα τους (φυσικά!) για να δημιουργήσουν τη νέα καμπάνια του οίκου Chanel για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2011/2012.
Με κεντρικό πρόσωπο την πανέμορφη Freja Beha Erichsen από τη Δανία η φωτογράφιση έγινε στην πόλη του Φωτός στο Παρίσι από τον ίδιο τον Karl Lagerfeld ενώ το styling έγινε από τα μαγικά χέρια της Carine Roitfeld.
Μετά την αποχώρησή της από την γαλλική Vogue, η Carine φαίνεται πως πήρε σοβαρά το επάγγελμα του freelancer, αφού πριν από λίγο καιρό ανέλαβε την χειμερινή καμπάνια του νεοϋορκέζικου πολυκαταστήματος Barneys.
Την ίδια ώρα ο Karl Lagerfeld αποκάλυψε ότι η Freja Beha Erichsen θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Lady Amanda Harlech, την ηθοποιό Anna Mouglalis και το μοντέλο Kristen McMenamy σε μικρού μήκους ταινία για την cruise κολεξιόν η οποία θα παρουσιαστεί στις 9 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...