Ποιος σχεδίασε το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον;

Ποιος σχεδίασε το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον;Αν και το μυστήριο κρατήθηκε μέχρι τέλους, τελικά οι φήμες που ήθελαν την Σάρα Μπάρτον πίσω από το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον επιβεβαιώθηκαν.
Το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον φέρει την υπογραφή της Sarah Burton, της σχεδιάστριας του οίκου Alexander McQueen, όπως αποκαλύφθηκε μόλις η εκθαμβωτική Κέιτ βγήκε από το αμάξι για το Αβαείο του Ουεστμίνστερ.
Το εντυπωσιακό μεταξωτό νυφικό της σε ιβουάρ χρώμα τράβηξε τα βλέμματα εκατομμυρίων ανθρώπων. Με μακριά δαντελένια μανίκια και εντυπωσιακό κλειστό ντεκολτέ (όπως θέλει το βασιλικό πρωτόκολλο), το νυφικό φαντάζει παραμυθένιο με την ουρά μήκους 2 μέτρων.

Η Κέιτ επίσης φόρεσε τιάρα Cartier που της την δάνεισε η βασίλισσα Ελισάβετ και πέπλο που κάλυπτε το πρόσωπο της πριν από την τελετή.
"Η δεσποινίς Μίντλετον επέλξε τον βρετανικό οίκο Alexander McQueen για την ομορφιά και την δημιουργικότητα που αποπνέει, αλλά και την παραδοσιακή τεχνική των ρούχων του", επεσήμανε το παλάτι σε δήλωση του.

"Η Κέιτ Μίντλετον ήθελε το νυφικό τςη να συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντένρο στοιχείο, μέσα πάντα από το καλλιτεχνικό όραμα που χαρακτηρίζει το ύφος του Alexander McQueen. Η Κέιτ συνεργάστηκε μαζί με την Sarah Burton για να αποφάσισει για το σχέδιο του νυφικού".
http://www.stylewatch.gr/default.asp?pid=57&nid=2073#ixzz1L17CSnBv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...