Motorola Xoom, νέο tablet pc

Motorola Mobility Holdings Inc μια καινούργια ανεξάρτητη κατασκευάστρια κινητών τηλεφώνων, παρουσίασε ένα tabletυπολογιστή, που χρησιμοποιεί το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Google με σκοπό να «ροκανίσει» την κυριαρχία του ipad τηςApple.
Η συσκευή που ονομάζεται Xoom,θα «τρέχει» το Android 3.0 Honeycomb λειτουργικό της Google, θα διαθέτει μια οθόνη 10.1 ιντσών και θα χρησιμοποιεί ένα γρήγορο διπύρηνο επεξεργαστή, όπως δήλωσε η Motorola χτες στο show ηλεκτρονικών συσκευών των καταναλωτών που έλαβε χώρα στο Las Vegas.
Η Verizon Wireless  θα παρέχει το service για το Xoom. Η Motorola επίσης παρουσίασε ένα κινητό τηλέφωνο που ονομάζεται Atrix και θα τρέχει στο δίκτυο της AT&T Inc.
Η εταιρία εισήρθε σε έναν πολυπληθή τομέα από ανταγωνιστές στους tablet υπολογιστές, προσπαθώντας να ακολουθήσει την επιτυχία της Apple, η οποία πούλησε 4.19 εκατομμύρια iPads σε ένα τρίμηνο, που τελείωσε το Σεπτέμβρη.
Η αγορά περιλαμβάνει ακόμα το Playbook tablet της Research In Motion Ltd και το Galaxy tab της Samsung Electronics Co. Το τελευταίο επίσης τρέχει το λειτουργικό Android, αλλά το Xoom θα είναι το πρώτο που θα χρησιμοποιεί τη νέα version ονόματι Honeycomb, όπως δήλωσε η Motorola.
«Είναι το πιο ανταγωνιστικό προϊόν στην αγορά» δήλωσε το ανώτατο διευθυντικό στέλεχος της Motorola,ο  Sanjay Jha, στο εν λόγω show. «Ελπίζουμε να παραδώσουμε την πρώτη έκδοση της συσκευής στην αγορά μέσα στο πρώτο τρίμηνο.» συνέχισε.
Πηγή : Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...