Σαν μωρό παιδί κλαίει ο Φάμπρεγκας για την «Μπάρτσα»

Αφήστε τον να φύγει! Αφού, φαίνεται, το παιδί θέλει Μπαρτσελόνα σαν τρελός! Μόνο με το… ζόρι θα κάτσει και τη νέα σεζόν στην Άρσεναλ ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Παρά τις προτροπές του προπονητή του, Αρσέν Βενγκέρ, να βγει και να δηλώσει δημοσίως ότι θα μείνει στο Λονδίνο, ο αρχηγός των «κανονιέρηδων» πήγε σε εκδήλωση και… δάκρυσε για την Μπαρτσελόνα.

Την αγάπη του για τον ιστορικό σύλλογο της Βαρκελώνης έδειξε για πολλοστή φορά ο Φάμπρεγκας. Αυτή τη φορά, σε εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του από την περιοχή στην οποία μεγάλωσε (Arenys de Mar). Προτού δώσουν την τιμητική πλακέτα στον Ισπανό για την προσφορά του στους «φούριας ρόχας» κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, οι ιθύνοντες φρόντισαν να τον… συγκινήσουν με το αφιέρωμα που του έκαναν.

Το video wall έδειχνε στιγμές από την παιδική ηλικία του Φάμπρεγκας, την περίοδο που φορούσε τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Το κοινό τον επευφημούσε και ο Ισπανός άσος δεν άντεξε. Δάκρυσε! Η συγκίνηση του, οφειλόταν στο γεγονός ότι… «ο παππούς μου ήταν φανατικός φίλαθλος της Μπαρτσελόνα και φορούσε συνεχώς τη φανέλα της ομάδας της περιοχής μας, της Arenys de Mar», όπως εξήγησε αργότερα.
Ήδη, οι καταλανικές εφημερίδες Sport και El Mundo Deportivo κάνουν λόγο για άλλο ένα δείγμα της αγάπης του Σεσκ για την «Μπάρτσα» και παράλληλα άλλη μια απόδειξη ότι θέλει να μετακομίσει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη.

Δείτε το βίντεο:

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...