Έχασαν την επιμέλεια των παιδιών τους λόγω ναζιστικών ονομάτων

Έχασαν την επιμέλεια των παιδιών τους λόγω ναζιστικών ονομάτων
Βασικό θέμα συζήτησης είναι στα αμερικανικά media η απόφαση δικαστηρίου του Νιου Τζέρσεϊ να απομακρυνθούν από τους γονείς τους τρία μικρά παιδιά, τα οποία είχαν βαφτίσει με νεοναζιστικά ονόματα.
Πρόκειται για ένα αγοράκι που είχε ονοματιστεί Αδόλφος Χίτλερ Κάμπελ και δύο κοριτσάκια που έφεραν τα ονοματεπώνυμα Νέισον (Αρεία Φυλή) Κάμπελ και  Χόνσλιν Χίνλερ Τζίνι Κάμπελ.
Σύμφωνα με το σκεπτικό του εφετείου, πάντως, η απόφαση να αφαιρεθεί από τους γονείς την επιμέλεια των παιδιών έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο 37χρονος πατέρας τους Χιθ είναι άεργος λόγω ιατρικών και ψυχολογικών προβλημάτων και επιπλέον αγράμματος, ενώ η 27χρονη μητέρα τους Ντέμπορα πάσχει επίσης από ψυχικό νόσημα.
Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα τον Δεκέμβριο του 2008, όταν οι υπάλληλοι σε ένα σουπερμάρκετ αρνήθηκαν να διακοσμήσουν μια τούρτα γενεθλίων με το όνομα ενός από τα παιδιά, τα οποία σήμερα είναι ηλικίας από δύο έως τεσσάρων ετών.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...