Η Air Liquide ενισχύει τη θέση της στην αγορά των φωτοβολταικών


Η εταιρεία Air Liquideενισχύει τη θέση της στη αγορά των φωτοβολταικών με την πρόσφατη υπογραφή 13νέων συμβολαίων, με κατασκευαστές φωτοβολταικών στοιχείων κρυσταλλικού πυριτίου στηνΚίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερησία».
Με τα νέα συμβόλαια καθίσταται προμηθευτής 100και πλέον εταιρειών κατασκευής φωτοβολταικών παγκοσμίως, με συνολική δυναμικότητα άνω των 10 GWp ανά έτος.
Ο Όμιλος επεκτείνει την προμηθευτική του δραστηριότητα στις εταιρείες JA Solar και Yingli Green Energy, οι οποίες κατέχουν ηγετική θέση στην κινεζική αγορά.
Η εταιρεία πρόκειται να επενδύσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ για την κάλυψη των αναγκών των πελατών της.
Πιο συγκεκριμένα, η Air Liquide είναι προμηθευτής φερόντων και ειδικών αερίων στις εταιρείες JA Solar και Yingli, που αποτελούν αντίστοιχα το δεύτερο και τον τρίτο μεγαλύτερο κατασκευαστή στην Κίνα, με συνολική δυναμικότητα 1.400 MWp.
Η Air Liquide καθίσταται εμπορικός εταίρος των τριών βασικών κατασκευαστών φωτοβολταϊκών στην Κίνα, αφού είναι ήδη προμηθευτής και της Suntech, της μεγαλύτερης παραγωγού φωτοβολταϊκών στοιχείων κρυσταλλικού πυριτίου στην Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...