ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΧΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ..



Όταν η δημιουργία και η θέληση συναντούν το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο τότε..ΔΙΧΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Η θεατρική παράσταση ΄΄Δίχως Συγγνωμη είναι μια προσπάθεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα εμπνευσμένη από μία ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η παρουσίαση της παράστασης θα γίνει 29 και 30 Νοεμβρίου στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μία οικογένεια που ψάχνει τον πιο κατάλληλο τρόπο να πετάξει τη μάσκα που είχε συνηθίσει να φοράει για πολλά χρόνια και να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Αφορμή στέκεται ένας νεαρός. ο οποίος ψάχνει, βρίσκει και καταστρέφει πριν καταστραφεί. Σκέψεις, όμορφα αλλά και ψεύτικα λόγια, εμμονές και κτητικότητα καταφέρνουν να σπάσουν το λεπτό σκοινί που χωρίζει τη λογική από την τρέλα, η οποία έρχεται από εκεί που εύχεσαι λιγότερο να σου έρθει. Εκεί που αναζητάς δύναμη και αγάπη για να σταθείς, να στηριχτείς, να σε καταλάβεις, να σε αγαπήσεις ώστε να σε ακολουθήσεις.
Ένα κοινωνικό δράμα για τη συγχώρεση.

Έναρξη: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: κανονικό 5 ευρώ
Φοιτητικό 3 ευρώ ( με την ένδειξη του πάσο στην είσοδο)
Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ρεθύμνου.
* Απαγορεύεται η είσοδος σε ανηλίκους κάτω των 15 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...