ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕΣΩ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ..!κ΄LIVE STREAM.

Η εθνική μας απόψε (21:00 MEGA) καλείται να αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στη διεκδίκηση για το εισιτήριο που οδηγεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να το καταφέρει. Στο πλευρό της θα έχει 2.000 Έλληνες που θα την ωθήσουν να φτάσει στην πρόκριση. Πέρα από τους δύο χιλιάδες που θα δώσουν το παρόν ένας (σχεδόν) ολόκληρος λαός θα χαμογελάσει απόψε και θα ξεχάσει για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας που τον βαραίνουν.
Τι και αν οι Ρουμάνοι προσπαθούν με παντοίους τρόπους να προκαλέσουν αναταραχή και εντύπωση στο ελληνικο στρατόπεδο με τις ιντριγκές και τις δηλωσεις τους εμείς θα σταθούμε με ψύχη και θάρρος απεναντί τους. Απορρίφθηκε η αίτηση τους από διαιτητές και παρατηρητή  για διεξαγωγή του αγώνα   με κλεισή οροφή. Ο λόγος προφανής!...άλλωστε γιατί να φτιάχνονται ανοιχτά τα γήπεδα ποδοσφαίρου;! Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι  στη χθεσινοί συνέντευξη τύπου έφιξαν θέματα διαιτησίας στο Φερνάντο Σαντος για το ματς της Παρασκευής που μόνο οι ίδιοι είδαν, όμως τους έβαλε στη θέση τους. Στην πραγματικότητα δεν έχουν χωνέψει την  τριάρα ακόμα. Που θα πάει όμως..Ο Πιτσούρκα δήλωσε οτι αν δεν προκριθεί η ομάδα του θα κλειστεί σε μοναστήρι για μερικούς μήνες, μεγάλη μπουκιά φάει μεγάλη κουβέντα μη λες κ. Πιτσούρκα...ο Μήτρογλου παραμονεύει. Ο πρόεδρος της Ρουμάνικης ομοσπονδίας έταξε πριμ 200.000 ευρώ στον καθένα αν προκριθούν. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα που θα πάει Βραζιλία θα εισπράξει απο τη FIFA περίπου 10 εκ. ευρώ όποτε αν προκριθούμε εμείς κάτι θα πάρουν και οι δικοί μας.
Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός θα παρατάξει την ομάδα με ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Αθήνας. Καρνέζης, Παπασταθόπουλος  Σιόβας ή Μανωλάς, Τοροσσίδης, Χολέβας, Μανίατης, Τζίολης, Καραγκούνης ή Σάμαρης στη θέση του κιτρινισμένου Κατσουράνη, Σαμαράς, Μητρογλου και Σαλπιγγίδης.
Καλή επιτυχία στην Ελλαδάρα ! Κάνε μας περήφανους άλλη μια φορά!Α
νανεώνουμε το ραντεβού μαζί της, άνοιξη καιρού κατά την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο.!

Για live stream πατήστε εδώ: http://live-agones.blogspot.gr/p/tv-1.html#tv1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...