Εν ψυχρώ δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο: 2 νεκροί, 1 βαριά τραυματίας, μέλη της Χρυσής Αυγής

Δύο νεαροί άνδρες, μέλη της Χρυσής Αυγής, έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς, έξω από τα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Ηρακλείου, το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ένας ακόμη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν τα τρία θύματά τους από απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων με στρατιωτικό όπλο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με μηχανή.
Το ένα από τα δύο θύματα άφησε την τελευταία του πνοή ακαριαία και το δεύτερο κατέληξε από τα τραύματά του, λίγο αργότερα, στο σημείο της επίθεσης, πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των τριών θυμάτων, που φέρονται να ήταν ηλικίας μεταξύ 20 και 29 ετών.
Ο ένας από τους δύο νεκρούς φέρεται να ήταν 29 ετών, ενώ έφερε ταυτότητα και το όνομά του έχει γίνει γνωστό, όμως για ευνόητους λόγους δεν έχει ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη στο Star οι δύο νεκροί ήταν μέλη του κόμματος, ενώ τα γραφεία ήταν ανοιχτά της σΌλη η περιοχή έχει αποκλειστεί και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή Αστυνομική Δύναμη, ενώ λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα.
Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων, εκεί βρίσκεται και η σύζυγος του αρχηγού του κόμματος, Ουρανία Μιχαλολιάκου, που φώναξε "Τα χέρια του Δένδια και του Σαμαρά στάζουν αίμα".
Για στοχευμένο χτύπημα έκανε λόγο ο βουλευτής της ΧΑ, Νίκος Μίχος, έξω από το σημείο του εγκλήματος στο Νέο Ηράκλειο.τιγμή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...