Ανακοίνωσαν Μίτσελ οι Ισπανοί, πλήγμα με Πίνο

Δεδομένη θεωρούν στην Ισπανία τη συνεργασία του Μίτσελ με τον Ολυμπιακό, καθώς το κρατικό κανάλι (TVE1), στο οποίο ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης ήταν επί χρόνια σχολιαστής, μετέδωσε ότι μεταξύ των δύο πλευρών επήλθε συμφωνία


Προφανώς απομένει πλέον το τελικό ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου ο Μίτσελ να βάλει την υπογραφή του (που είναι και το κύριο ζητούμενο) σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για τον επόμενο 2,5 χρόνια.
"Όπως χθες μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της TVE, ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Για το υπόλοιπο της σεζόν. Και δύο ακόμα χρόνια. Πολλή τύχη και μια αγκαλιά στους φίλους του", είναι το χαρακτηριστικό tweet του Χουάν Κάρλος Ριβέρο με τον οποίο ο Μίτσελ σχολίαζε παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια.
Από τον Ολυμπιακό προκύπτει ότι αναμένουν στην Αθήνα τον Ισπανό προπονητή για το τελικό ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη.
Άτυχος ο Πίνο
Άσχημα τα νέα για από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πίνο καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητική έδειξαν θλάση β' βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. Χάνει το πρώτο ματς με τη Λεβάντε ο Κολομβιανός μέσος, κινδυνεύει να χάσει και τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη. Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις ο Κολομβιανός θα παραμείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες.
Από εκεί και πέρα τόσο ο Ιμπαγάσα όσο και ο Πάντελιτς συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση. Ατομικό ακολούθησε για ακόμη μια ημέρα ο Φουστέρ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...