Τζούλια Αλεξανδράτου: Η νέα ταινία και η οργισμένη αντίδραση


Τζούλια Αλεξανδράτου: Η νέα ταινία και η οργισμένη αντίδρασηΤελικά τι ακριβώς έγινε με την νέα ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου "H Tζούλια ξαναχτυπά-Το casting του γιατρού"; Είναι νέα ταινία ή όπως λέει και η πρωταγωνίστρια, Τζούλια Αλεξανδράτου είναι παλία πλάνα;

"Λυπάμαι που βγαίνουν διάφοροι επιτήδειοι για ακόμα μια φορά ξαναπλασάροντας παλιά DVD κλπ.. βγάζοντας τα τώρα στη φόρα! Είναι άδικο! Τι άλλο θα σκεφτούν κάποιοι τελικά να κάνουν, για να πλουτίσουν! Έλεος! Δυστυχώς είναι ανεξέλεγκτη όλη αυτή η "fake" αγορά και τα Ίντερνετ! Τραγικό!" έγραψε οργισμένη στο Facebook.
Η εταιρία από την μεριά της μιλά για την ομορφότερη γυναίκα της Ελλάδας που αναλαμβάνει αυτή τη φορά να περάσει από σκληρό κάστινγκ τον Ζαφείρη Ντούρο!

Άραγε ο Ζαφείρης θα περάσει από το crash test της απαιτητικής Τζούλιας; λέει για την ταινία και όλοι μένουν με την απορία ή σπεύδουν να την αγοράσουν!
Τώρα, τι ακριβώς συμβαίνει; Θα δείξει ο χρόνος ... και τα πλάνα!
-

1 σχόλιο:

  1. ӏ uѕed to be reсommеndеԁ thіs
    ωeb sіte vіa my cousin. I'm no longer positive whether this submit is written by him as nobody else understand such specified approximately my difficulty. You are amazing! Thanks!

    Take a look at my web site :: Online decije Igrice

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...