Νέο απίστευτο κατάντημα Μεϊμαράκη: Ζήτησε από τον Πρ. Παυλόπουλο να του γλείψει τον π... και τα αρχ...(!!!)


Νέες, πιο απίστευτες, εκφράσεις εκστόμισε πριν από λίγο στη Βουλή ο (πρόεδρος της!) Βαγγέλης Μεϊμαράκη κατά του  Προκόπη Παυλόπουλου θεωρώντας ότι ο βουλευτής της ΝΔ βγήκε το πρωί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για να τον "γλείψει".
Ο κ. Μειμαράκης που τον είχε ακούσει,  φώναξε τον βουλευτή να καθίσει δίπλα του την ώρα της ψηφοφορίας για τις άρσεις ασυλίας.
Σύμφωνα με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αυτό που ακούστηκε ήταν το εξής:
 "Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου. Βγήκες να του γλείψεις τα αρχ... ε; Να του γλείψεις τον π...., ρε; Αμα θες έλα να γλείψεις τα δικά μου, γλείψε ρε τον δικό μου π....  που είναι πιο ωραίος!"
 Σύμφωνα με βουλευτές που ήταν στα διπλανά έδρανα ο κ. Παυλόπουλος είχε γίνει  άσπρος σαν το πανί χωρίς  να  μπορεί να αρθρώσει κουβέντα.
Λίγο αργότερα, κουβεντιάζοντας με δημοσιογράφους ο Πρ. Παυλόπουλος, για να μην γίνει και ο ίδιος ρεζίλι που ανέχτηκε όλη αυτή τη συμπεριφορά, έδωσε άλλη εκδοχή στο διάλογο  
 MEΪΜΑΡΑΚΗΣ: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί και έγλειφες τον Χατζηνικολάου;
 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Πού το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;
 ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου;
 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό κατάλαβες;
 ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ:Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου
 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου , άρα δεν με αφορά.

Σημειώνεται ότι όπως έχει αποκαλύψει το Press-gr, ο κ. Παυλόπουλος είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον κ. Μεϊμαράκη εφόσον εκείνος υποχρεωθεί τελικά σε παραίτηση από πρόεδρος της Βουλής

1 σχόλιο:

  1. Ηi there! Quick quеstion that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my apple iphone. I'm trying to
    find a theme or ρlugin that might be able to resοlvе this problem.
    If you havе any suggestіons, plеaѕe
    sharе. Cheers!

    Alsο ѵisіt my weblog ... igrice

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...