προγνωστικα στοιχηματος


121. ΡΕΝ - ΛΙΛ (21:45)

* Χωρίς νίκη η Ρεν στα οχτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια τους αλλά και μόλις δύο στα 21 πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας (2-8-11).

* Σε φιλικό τον Αύγουστο: Ρεν-Λιλ 0-1


Γήπεδο: «Stade de la Route»

Προϊστορία: 7-5-4

ΡΕΝ: Πρόκειται σίγουρα για μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μία νίκη μετά από έξι αγωνιστικές κι ενώ έφυγε ήδη τέσσερις φορές με... σκυμμένο κεφάλι. Την προηγούμενη βέβαια εβδομάδα έφτασε μία πραγματικά ανάσα από ένα μεγάλο διπλό και το δεύτερο της τρίποντο, ενώ στο Λιγκ Καπ την Τρίτη έκανε καλή εμφάνιση και πήρε δίκαια την την πρόκριση στους «16» κόντρα στην Νανσί. Να σημειώσουμε από εκεί και πέρα ότι... δέχεται κατά κατά μ.ο. σχεδόν δύο γκολ στα επτά επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει.

Προηγούμενο ματς: Κάτι παραπάνω από πικρή ήταν η γεύση που της άφησε το πέραρμά της από την Τουλούζη (2-2), όπου ναι μεν ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους, παίρνοντας και δύο φορές το προβάδισμα με τους Πιτροϊπά και Ερντίνκ, όμως ισάριθμες ισοφαρίστηκε και την δεύτερη μάλιστα φορά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Κόντρα στην Νανσί αν και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ στο 14', χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να ισοφαρίσει με τον Αλεσαντρίνι, ενώ ο Ερντίνκ πέτυχε τα επόμενα δύο τέρματά της, φτάνοντας τα τρία στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Στατιστικό: Πέντε σερί over μετράει η Ρεν, τα τέσσερα μάλιστα και over 3,5!

Απουσίες (2): Παραμένουν στα «πιτς» ο στράικερ Μοντάνιο (5/0) και ο μπακ Μαβινγκά (0/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Κοστίλ - Τεοφίλ Καθερίν, Μπογιέ, Κανά-Μπιγίκ, Ντανζέ - Μακούν, Παγιότ - Φερέτ, Πιτροϊπά, Ντιαλό - Ερντίνκ
 
* Η Λιλ σκόραρε στα δέκα από τα έντεκα τελευταία τους ματς.

ΛΙΛ: Το γεγονός ότι κατάφερε να πάρει την ισοπαλία υποδεχόμενη την Λυών, έστω και αν ήταν αυτή που ανάγκασε τους Λυονέ στην δεύτερη μόλις απώλειά τους, δεν μπορεί να αποτελέσει γιατρειά για το μετριότατο ξεκίνημά της φετινή σεζόν. Μιλάμε άλλωστε για την πρωταθλήτρια της σεζόν 2010/11, που όμως στα εννιά παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις, γεύτηκε μόλις δύο φορές την χαρά της νίκης, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχει στο ενεργητικό της και το... κάζο, με την εντός έδρας ήττα από την Μπάτε Μπορίσοφ.

«Είναι πάντα δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα μέσα στην Ρεν, όμως εμείς πηγαίνουμε με κίνητρα και φιλοδοξίες», το σχόλιο του τεχνικού Γκαρσία για την σημερινή αναμέτρηση. Αξίζει να πούμε και ότι δημοσιεύματα ήθελαν τον Κλωναρίδη να επιστρέφει στην ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού.

Προηγούμενο ματς: Μετά την νίκη της πρεμιέρα, οι λιλουά δεν έχουν ξαναπάρει τρίποντο, αφού έμειναν μακριά από την νίκη στο Σαμπιονά για πέμπτη σερί αγωνιστική την περασμένη Κυριακή. Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις από το 7' με τον Ρου, ισοφαρίστηκε τελικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πολύ δύσκολο ματς ακολουθεί την Πέμπτη, όπου και δοκιμάζεται στην Βαλένθια για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ πολύ σημαντική είναι η επιστροφή του Καλού.

Στατιστικό: G-G έχουν λήξει και τα έξι της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Απουσίες: Εκτός και απόψε ο μέσος Μάρτιν (5/0), με τον φορ Μέντες (3/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Λαντρό - Ντεμισί, Μπασά, Σετζού, Ντινιέ - Γκουϊγιέ, Μαβουμπά, Πεντρετί - Καλού, Ρου, Παγιέ

1 σχόλιο:

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...