Τα μεγάλα "πράσινα" φουγάρα της βιομηχανίας του θεάματος


Πυκνοί καπνοί σκεπάζουν τους λόφους του Hollywood. Μην ανησυχείς όμως δεν έπιασε καμιά φωτιά. Από τα "πονηρά" τσιγάρα που ανάβουν οι διάσημοι και ωραίοι αυτού το πλανήτη είναι.
Μετά την Lady Gaga, που κάπνισε μαριχουάνα πάνω στη σκηνή σε συναυλία της στο Άμστερνταμ, ύστερα από τον πατήρ Snoop Dogg, που έδειξε στον 18χρονο γιο του πώς να ανάβει σωστά το bong και τη σύλληψη της τραγουδίστριας Fiona Apple στο Τέξας για κατοχή χόρτο, σειρά τώρα έχει η Brooke Shields.

Το πιο πιθανό τώρα είναι να λες "που τη θυμηθήκαμε την κοπελιά" και δεν θα έχεις άδικο. Δεν τη θυμηθήκαμε όμως εμείς, αλλά ένας χρήστης στο Twitter με το όνομα Dave Hill, ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία υποστηρίζει πως είναι η Brooke στα νιάτα της και καπνίζει πίπα με κάνναβη. Δίπλα της κάθεται ο H.R, τραγουδιστής της hardcore μπάντας Bad Brains.
 
Με αφορμή τα τρία αυτά καλόπαιδα ας θυμηθούμε ποιοι άλλοι συνάδελφοί τους όταν ακούν του "Let's Do it" του Cole Porter, δεν τους έρχεται στο μυαλό να ερωτευτούν, αλλά να παλέψουν για τη διάσωση του πλανήτη και να και στρίψουν κανένα τσιγάρο. 
Brad Pitt
 
Η αγάπη του Brad για τη φύση δεν περιορίζεται μόνο στη διάσωση της άγριας ζωής στην Αφρική. Σε παλιότερη του συνέντευξη το 2009, παραδέχτηκε ότι στην αρχή της καριέρας του "μου άρεσε να καπνίζω λίγο χόρτο που και που και να αράζω. Μέχρι που βαρέθηκα. Μεταμορφωνόμουν σε ντόνατ, αλήθεια".
Morgan Freeman
 
O Freeman είναι μία ήρεμη δύναμη. Κάνει ντοκιμαντέρ για τους πιγκουίνους, δανείζει τη φωνή του σε μία σειρά που μιλά για την οικολογία, στηρίζει τη διάσωση των ζώων του Μισισίπι και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να σώσει τον πλανήτη. Πώς τα καταφέρνει όλα αυτά χωρίς να τρελαίνεται; "Δεν εγκαταλείπω ποτέ την ganja (κάνναβη)", είπε σε συνέντευξή του το 2003 στην Guardian.
Cameron Diaz
 
Το κορίτσι που οδηγεί μονάχα υβριδικό αυτοκίνητο, μεγάλωσε στο Long Beach της Καλιφόρνια στην ίδια γειτονιά με τον Snoop Dogg. Όπως έχει παραδεχτεί η ίδια είναι πολύ πιθανό να έχει αγοράσει χόρτο από τον ίδιο τον ράπερ - πράγμα το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι το κορίτσι "την άκουγε" από το γυμνάσιο.
George Clooney
 
Αν και αρκετοί είναι αυτοί που τον βλέπουν στο μέλλον να ασχολείται με την πολιτική, ο ίδιος δηλώνει πώς κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ εξαιτίας του κακού παρελθόντος του. "Έχω π****** τόσες πολλές γυναίκες και έχω κάνει τόσα ναρκωτικά και αυτή είναι η αλήθεια".
Natalie Portman
 
Το 2011, λίγες εβδομάδες πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, η πιο ωραία vegetarian του Hollywood είχε δηλώσει στο Entertainment Weekly: "Κάπνιζα χόρτο στο κολέγιο, αλλά έχω να κάνω πια πολλά χρόνια. Είμαι πολύ μεγάλη. Μακάρι να ήμουν cool, αλλά είμαι σαν μία μεγάλη γυναίκα τώρα".
Sir Paul McCartney
 
Το πρώην Σκαθάρι και μέγας φιλάνθρωπος είπε πώς enough is enough όταν πάτησε τα 69. "Κάπνισα και τα απομεινάρια".
Woody Harrelson
 
Είναι vegan και αντί πετρελαϊκός ακτιβιστής. Δεν του φτάνει όμως μόνο αυτό: είναι και μάχιμος υποστηρικτής της αποποινικοποίησης της μαριχουάνας. Εννοείται ότι δεν λίγες οι φορές που ο φακός τον έχει συλλάβει με "ύποπτο" σακουλάκι στο χέρι.
Φωτογραφίες: Getty Images

1 σχόλιο:

  1. Ιt's going to be end of mine day, but before end I am reading this great article to increase my experience.

    Visit my web site ... online decije igrice

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...