Η πρόωρη εκσπερμάτιση... σε αριθμούς


Συμβαίνει σε όλους. Όχι μόνο στο American Pie.Συμβαίνει σε όλους. Όχι μόνο στο American Pie.
Το πιο κοινό από τα σεξουαλικά προβλήματα των ανδρών... μετρημένο με το υποδεκάμετρο.
30%: Ο αριθμός των ανδρών που το παθαίνει
Συμβαίνει σχεδόν σε όλους. Ναι μεν γελάμε όταν το βλέπουμε στο "American Pie", αλλά ότι τύχει σ' εμάς, κοκκινίζουμε από την ντροπή μας. Δεν σάς έχει τύχει ακόμη; Μην χαίρεστε και τόσο. Ένας στους τρείς, περίπου, άνδρες το παθαίνει κάποια στιγμή. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, δεν παίζει ρόλο η εμπειρία. Απλά συμβαίνει...

15 με 60 δευτερόλεπτα
Σύμφωνα με μελέτες, τόσο κρατιέται ένας άνδρας που πάσχει από πρόωρη εκσπερμάτιση πριν... πυροβολήσει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάποιοι δεν προλαβαίνουν καν να εισέλθουν. Πόσο ικανοποιημένη μπορεί να είναι μια ερωτική σύντροφος από αυτό;
2 νεύρα
Δεν είναι θέμα άγχους, διατροφής ή... υπερβολικού αυνανισμού όταν ήσασταν μικρός. Φταίνε απλά δύο νευράκια που στέλνουν το λάθος μήνυμα στον εγκέφαλο. Αν σάς συμβαίνει συχνά, μην αρχίζετε να τρελαίνεστε. Επισκεφθείτε έναν γιατρό, γιατί υπάρχει λύση.
x10
Τόσες φορές μπορείτε να πολλαπλασιάσετε (ή και παραπάνω, σε κάποιες περιπτώσεις) την διάρκεια της σεξουαλικής σας δραστηριότητας χάρη στα φάρμακα που έχουν εφευρεθεί για το πρόβλημά σας. Αν είστε από αυτούς που κρατούν μόνο 15 δευτερόλεπτα, ακόμη και τα δύομισι λεπτά θα σάς φανούν ξαφνικά μια ευτυχισμένη αιωνιότητα.
1 σύντροφος
Αν έχετε σταθερή ερωτική σύντροφο, το μεγαλύτερό σας πρόβλημα δεν θα είναι η δική σας πρόωρη εκσπερμάτιση, όσα φάρμακα κι αν πάρετε, αλλά η δική της ικανοποίηση που δεν θα έρχεται ποτέ. Εκτός κι αν είστε ΟΚ με το να την βρίσκει... αλλού, θα πρέπει να εκπαιδευθείτε σε όλους τους πιθανούς τρόπους για να την φέρνετε σε οργασμό χωρίς την βοήθεια του πέους σας. Κι αυτό να το χρησιμοποιείτε μόνο σαν... το κερασάκι στην τούρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...