Delicatessen 2010


Delicatessen είναι ο τίτλος της νέας ταινίας των Marc Caro και Jean-Pierre Jeunetόπου πρωταγωνιστεί ο Pascal Benezech, η οποία συνδυάζει τον τρόμο, την επιστημονική φαντασία και το χιούμορ, σε μια νοσηρή κωμωδία.
Πρόκειται για μια μαύρη σάτιρα στην οποία ο συνδυασμός της σουρεαλιστικής σκηνοθεσίας με τη σκοτεινή φωτογραφία και τη γεμάτη νοσταλγία μουσική, επιτρέπουν στον θεατή να βιώσει μια διαφορετική ατμόσφαιρα.
Η υπόθεση περιστρέφεται μετά από μια πυρηνική καταστροφή όπου το μεγαλύτερο μέρος της γης έχει καταστραφεί, με τον κόσμο να ζει πλέον σε μικρές κοινότητες κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Σε έναν από αυτούς τους μικρόκοσμους , εμφανίζεται ένας άνεργος κλόουν που νοικιάζει ένα διαμέρισμα και σε αντάλλαγμα αναλαμβάνει τη συντήρηση του κτηρίου.
ΗΥ συνάντηση του με την κόρη του χασάπη-σπιτονοικοκύρη του , που διατηρεί στο ισόγειο κρεοπωλείο, καταλήγει σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο.
Ωστόσο εντύπωση στην όλη υπόθεση προκαλεί η ικανότητα του χασάπη να βρίσκει κρέας , σε μια εποχή που αποτελεί είδος υπό εξαφάνιση…
Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 20 Μαΐου όπου και θα αποκαλυφθεί ο τρόπος τον οποίο χρησιμοποιεί ο χασάπης και έχει πάντα κρέας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...