Τι θα παρουσιάσει η Apple το Σεπτέμβριο;


Τι θα παρουσιάσει η Apple το Σεπτέμβριο;
Πληροφορίες θέλουν τη Apple να έχει ενημερώσει υψηλόβαθμα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας ότι στις αρχές του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει μεγάλη εκδήλωση με άγνωστο μέχρι στιγμής όμως αντικείμενο.
Ούτε η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης έχει γίνει γνωστή πέρα από το ότι αναφερόμαστε στην εβδομάδα που ξεκινάει στις 7 Σεπτεμβρίου. H Apple συνηθίζει πάντως να παρουσιάζει τέτοια εποχή κάποιο νέο προϊόν, πριν από δύο χρόνια είχε παρουσιάσει το Σεπτέμβριο το iPod Touch ενώ πέρυσι ήταν η σειρά του iPod nano.
Αν πάντως δεν παρουσιαστεί το Apple tablet στην εκδήλωση αυτή θα υπάρξουν πολλοί δυσαρεστημένοι φίλοι της εταιρείας. Το γεγονός ότι ειδοποιήθηκαν στελέχη της μουσικής βιομηχανίας πάντως περιπλέκει την κατάσταση αν και δεν το αποκλείει, καθώς το Apple Tablet θα είναι θεωρητικά μια συσκευή που θα τοποθετείται ανάμεσα στα iPod Touch / iPhone και τα Macbook από πλευράς χαρακτηριστικών αλλά και τιμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...