Νότια Βαϊμάρη: Χρεοκοπία, ναζισμός και ντόπινγκ


Ανταπόκριση από τη χώρα των πατριωτών φοροφυγάδων
Κυρία του πατριαρχείου, μητέρα ριζοσπάστη αριστερού νέου.
Γράμμα από το ΛηξούριΑναγνώστης Λασκαράτος
Κύριε Ροΐδη,
Ενώ η αδέκαστη ελληνική Δικαιοσύνη παρέδωσε μετά  την πρώτη άστοχη καταδίκη τους Κεντέρη-Θάνο αθώους, ενώ διερευνάται υποθέτω ακόμη η υπόθεση του δήθεν ντοπαρίσματος της ένδοξης ομάδας της Άρσης Βαρών του πολιτευτή του κ.Σημίτη Χ.Ιακώβου (έχει ίσως καθυστερήσει λόγω της πυρετώδους ενασχόλησης της Δικιοσύνης με την υπόθεση Τσουκάτου), αποκλείστηκε και μια χιουμορίστρια αθλήτρια. Η νεαρή ακραιφνής Ελληνίς, που δεν έχει καταφέρει να τελειώσει ούτε το Λύκειο,  έσπευσε πανικόβλητη να απαρνηθεί τα καταγεγραμμένα πιστεύω της, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά τη θρασυδειλία του ευρύτερου πολιτικού χώρου των Αρείων Ελλήνων. Δεν είχε υπολόγισει πως στην Ευρώπη δεν έχουν την ανοχή μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού απέναντι στο ρατσισμό και στο ναζισμό. κίνδυνος να εξευτελιστεί η Ελλάδα με διεθνείς αποκαλύψεις πως μαχαιρώνονται μετανάστες, χωρίς η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη, παρά τον τεράστιο ζήλο τους, να μπορούν να σταματήσουν το κακό και χωρίς η ευρύτερη κοινή γνώμη να δυσανασχετεί, έκανε τους αρμόδιους να πράξουν κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία,  το αυτονόητο. Οφείλω εδώ να αναγνωρίσω την ευαισθησία της Δημάρ γιατί ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ (με τη ΝΔ να εκφράζεται εθνοπρεπώς μέσω Αδώνιδος), έσπευσαν κατόπιν εορτής. Πάλι καλά. Στη χώρα μας όμως αυτό γίνεται μόνο όταν την επιβλέπουν οι κακοί  δυτικοί που μας φθονούν. Ευτυχώς γιατί με τη φόρα που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ να βραβεύει στη Βουλή γυναίκες Ολυμπιονίκες που έχουν κάνει ρατσιστικές δηλώσεις (Νίκος Κωνσταντόπουλος-Φάνη Χαλκιά), δεν θα γλυτώναμε το θέαμα του ελληνομέτρη Αλέξη Τσίπρα να βραβεύει τη θαυμάστρια του φυγόδικου Κασιδιάρη, κάτω από τα χειροκροτήματα του παρʼολίγον συμμάχου του Πάνου Καμμένου (πέντε ψήφοι κλπ, μόνο που μετά το συμβάν με την αθλήτρια θα έσπαγε η παρδαλή συμμαχία). Οι ξένοι όμως, που πάντα αυτοί μας φταίνε, με τη μανία τους να ελέγχουν, γκρέμισαν τον παραδοσιακό μας καραγκιοζομπερντέ.
Θέλω να σταθώ λίγο στην υπόθεση του αθλητή κ.Χονδροκούκη, ο οποίος βεβαίως έχει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να (αν) αποδειχθεί το αντίθετο, τον οποίο προπονούσε ο πατέρας του.Θέλω να θυμίσω πως  το ντόπινγκ είναι επιτέλους από το 2008 (Ν.3708) κακούργημα και να δηλώσω τη βεβαιότητά μου πως η Δικαιοσύνη θα κινηθεί άμεσα για να ερευνήσει το θέμα, γιατί ακόμη και αν δεν έχει αντιληφθεί τίποτα, θα φροντίσει κάποιος από τους παχυλά αμειβόμενους 71 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να της το θυμίσει. «Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα» ειπώθηκε και δεν πιστεύω πως κι αυτό θα είναι άλλο ένα ακόμη πυροτέχνημα από αυτά που εκσφενδονίζει συχνά το κόμμα των θαυμαστών του Εμβέρ Χότζα, του Μιλόσεβιτς, του Κάρατζιτς, του Τσαουσέσκου, του Μάο και του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που συναρπάζει τον μελετηρό κ.Τσίπρα επειδή λέει έγινε κληρικός για να μπορεί να μελετάει (!) Καταλαβαίνω πως το ΚΚΕ-Β.Κορέας, ένεκα εκείνη η Ανατολική Γερμανία, θα κάνει την πάπια στο όνομα του τιτάνιου αγώνα του κατά του καπιταλισμού, που δεν του αφήνει χρόνο να ασχοληθεί με τα επίγεια.
Κύριε Ροΐδη,
Με αφορμή το πρώτο βίντεο, θέλω να εξάρω το πατριωτικό φρόνημα του νεαρού αθλητού που φώναξε Ελλάς μέσα στην Πόλη, όπως επισημαίνει και ο πατριώτης εκφωνητής. Έπαιξε  ο εθνικός Ύμνος μέσα στην Κωνσταντινούπολη, όπως δηλώνει και ο νεαρός. Εθνικοί ύμνοι, σημαίες, κραυγές, τα συνήθη και γνωστά «για την Ελλάδα ρε γαμώτο», κλπ. Κρίμα που στο Λονδίνο οι εχθροί του Έθνους χάλασαν τον τόσο  εθνικώς χρήσιμο κοπανιστό αέρα.
Ακολούθως θέλω να εξάρω τον ηθικοπλαστικό-πατριωτικό διάλογο μεταξύ του δημοσιογράφου κ.Παπαδάκη και του πατρός προπονητού, που καταλήγουν με το κλασσικό ακροδεξιό ή λαϊκίστικο, πείτε το όπως θέλετε, ισοπεδωτικό κήρυγμα κατά όλων των πολιτικών (4:25): «Μην τολμήσει κανένας πολιτικός να συγχαρεί τον γιο μου»
Τόση αχαριστία κύριε κατά του συστήματος, που αφού τον τίμησε στο εκατονταπλάσιο της χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα προσφοράς του, βάζω στοίχημα πως θα αμελήσει να εφαρμόσει το νόμο, κρίνοντας, αν η υπόθεση οδηγηθεί ποτέ στο ακροατήριο,  πως κάποιος εχθρός της αιωνίου Ελλάδος (για τους Γερμανούς συλλήβδην, που τους νικήσαμε και μας τιμωρούν, το βεβαιώνει και ο Γλέζος, όσο για τους Εβραίους ο Μίκης το έχει πει: «Είναι στη ρίζα του κακού»), σας έριξε κάτι στο νερό ή ότι έγινε κάποιο λάθος,  δεν τη θέλει ούτε ο Διάβολος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...