Ergasia Online


Πώς δουλεύει;

Είναι αλήθεια πως η εργασία online από το σπίτι είναι ιδανική για κάποιον που θέλει ένα extra εισόδημα, ή για κάποιον που τον ενδιαφέρει μακροπρόθεσμα να χτίσει μια "ιντερνετική" επιχείρηση. Ο τρόπος είναι όντως τόσο εύκολος όσο ακούγεται.

Αρχικά, πρέπει να κάνουμε sign up σε ένα ή περισσότερα sites, είτε PTC, είτε δημοσκοπήσεων , κλπ.

Τι είναι PTC;

PTC σημαίνει Pay To Click, δηλαδή είναι sites τα οποία μας πληρώνουν για να κάνουμε κλικ και να περιηγηθούμε σε σελίδες διαφημίσεων.
Εκτός από κλικ σε διαφημίσεις, έχουμε κι άλλους τρόπους να κερδίσουμε χρήματα, όπως να κάνουμε tasks, να βλέπουμε βίντεο, να παίζουμε online games, να απαντάμε σε ερωτηματολόγια, κλπ.

Τι είναι tasks;

Είναι κάποιας μορφής εργασίες στα αγγλικά, που για να πληρωθούμε πρέπει να απαντήσουμε σωστά σε κάποιες εύκολες ερωτήσεις , που έχουν να κάνουν με έρευνες στο διαδίκτυο, αναζητήσεις στο google, στο ebay, κ.α.

Αφού κάνουμε εγγραφή και ξεκινήσουμε να κερδίζουμε, μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε τα κέρδη μας.
Προσκαλούμε και τους φίλους μας να συμμετέχουν σε αυτά τα sites, να γίνουν δηλαδή referrals σ'εμάς (referrals είναι ο όρος που χρησιμοποιούν αυτές οι ιστοσελίδες για τον κόσμο που έχει εγγραφεί πίσω από εμάς), κι έτσι παίρνουμε ημερήσιο ποσοστό από τα κέρδη των referrals , το οποίο προστίθεται στα δικά μας προσωπικά κέρδη.
Επίσης referrals μπορούμε να κερδίσουμε "ποστάροντας" το affiliate link μας (δηλ. το προσωπικό μας link για εγγραφές, ώστε οι refs να γραφτούν πίσω από εμάς) στα social media-σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που έχουμε λογαριασμό, όπως facebook, twitter, linkedin, κ.α. και έτσι να έχουμε πιο γρήγορα αποτελέσματα!

Στη συνέχεια, μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον λογαριασμό μας για να κερδίζουμε πιο πολλά από κάθε δραστηριότητα και να έχουμε μεγαλύτερα ποσοστά από κάθε referral.

Πώς γίνονται οι πληρωμές;

O τρόπος πληρωμής στα περισσότερα sites είναι μέσω Paypal. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να διακινήσουμε διαδικτυακά χρήματα. Κάνοντας έναν λογαριασμό στην Paypal, συνδέουμε μια τραπεζική απλή κάρτα αναλήψεων και δίνοντας το e-mail μας στο PTC site, πληρωνόμαστε.

Πόσα μπορείς να βγάλεις;

Το ποσό που μπορεί κανείς να βγάλει από αυτόν τον τρόπο εργασίας, ποικίλει, αναλόγως με τον χρόνο που θα διαθέσει κανείς και τον αριθμό των referrals που θα καταφέρει να συγκεντρώσει.
Μπορεί να είναι από 1$ έως και πολλές εκατοντάδες $$ την ημέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...