Δεν είσαι σωστός Λάκη


Επανήλθε χτες ο Λαζόπουλος στην…δίκαιη κριτική προς όλες τις κομματικές παρατάξεις, αφιερώνοντας σχεδόν όλη την εκπομπή του στον Γιώργο Παπανδρέου.

Είναι πραγματικά κρίμα να έχεις τόσο μεγάλη τηλεθέαση, να ταυτίζεται μαζί σου ο κόσμος, και να τους παρασύρεις σε «επικίνδυνα» μονοπάτια.

Γιατί η κριτική είναι εποικοδομητική όταν γίνεται προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς κολλήματα, με σκοπό την βελτίωση του κρινόμενου.

Όταν δεν ακούμε αναφορά στον κ. Καραμανλή, παρά μόνο στο ΠΑΣΟΚ, την στιγμή που βρίσκεται μόνο δυο βδομάδες στην κυβέρνηση, κάτι δεν πάει καλά.

Και πολύ περισσότερο όταν υπάρχει αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα, γνωστή συμπάθεια του Λαζόπουλου.

Δεν είναι κακό να υποστηρίζεις μια παράταξη, Λάκη.

Κακό είναι να δείχνεις εμπάθεια προς τις άλλες.

Δεν τα λέμε για να στηρίξουμε το ΠΑΣΟΚ, αλλά γιατί πραγματικά απορούμε γιατί έχει τέτοια προστασία ο Καραμανλής και η ΝΔ.

Την ώρα που το κόμμα τους βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, κατηγορείται για το σημείο που έφερε την ελληνική οικονομία, διχάζεται για τη νέα ηγεσία, δε μπορεί να ασχολείσαι μαζί τους μόνο 5 λεπτά.

Να πεις ότι δεν είχες με τι να ασχοληθείς μαζί τους , να το δεχτούμε.

Δυστυχώς μας απογοητεύει αυτό που βλέπουμε πολλές φορές, γιατί όταν σε βλέπει τόσο μεγάλο μέρος του πληθυσμού, υπάρχει μια υπευθυνότητα, υπάρχει η ανάγκη να ακουστεί η φωνή του κόσμου και φυσικά χρειάζεται η απαραίτητη προσοχή.

Αλλιώς μείνε στη Σαρρή και στη Ντενίση, που και νούμερα κάνουν, και όλοι διασκεδάζουμε.

Γιατί και οι εμμονές έχουν τα όριά τους…

ΥΓ.: Πέρα από τα κομματικά, νομίζω θα μπορούσε να γίνει λίγη περισσότερη αναφορά στους τραυματίες αστυνομικούς. Το γεγονός ότι είναι αστυνομικοί δε σημαίνει ότι δεν είναι άνθρωποι. Μην τα βλέπουμε μονόπλευρα. Καλό είναι να μην προωθούνται απόψεις του τύπου «η βία φέρνει βία», γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται. 

(“Εύχομαι να ζήσουν οι άνθρωποι, αλλά η βία φέρνει βία”)

Όταν έχεις ζωντανή εκπομπή και συμβαίνει κάτι που απασχολεί ακόμα και τα διεθνή δίκτυα, καλό είναι να υπάρχει μια υποτυπώδης ενημέρωση….



[Πηγή]