Γαλλία: 259 εκατ. δολάρια στους Λίβυους εξεγερμένους Στη διάθεση του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου των Λίβυων αντικαθεστωτικών έθεσε 259 εκατομμύρια δολάρια (182 εκατομμύρια ευρώ) η Γαλλία...


Γαλλία: 259 εκατ. δολάρια στους Λίβυους εξεγερμένους
Στη διάθεση του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου των Λίβυων αντικαθεστωτικών έθεσε 259 εκατομμύρια δολάρια (182 εκατομμύρια ευρώ) η Γαλλία, αποδεσμεύοντάς τα από τα περιουσιακά στοιχεία της Λιβύης.
«Πρόκειται για χρήματα που ανήκουν στο λιβυκό λαό» και «θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά φαρμάκων και τροφίμων» είπε ο νέος πρεσβευτής των Λίβυων εξεγερμένων στο Παρίσι,Μανσούρ Σάιφ αλ-Νασρ μετά τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας Αλέν Ζιπέ.
Ο Γάλλος υπουργός «δήλωσε στο συνομιλητή του ότι η διαδικασία αποδέσμευσης των πόρων ολοκληρώθηκε» και έτσι το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για ανθρωπιστικούς σκοπούς, σεβόμενο τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...