Η «Κυρία» δεν αστειεύεται!

Η «Κυρία» δεν αστειεύεται!Ποιος είπε ότι είναι «πυροτέχνημα»; Ποιος είπε ότι η Γιουβέντους δεν μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος; Η «Γηραιά Κυρία» συνεχίζει να δίνει απαντήσεις και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ίντερ να υποκλιθεί στην...
ανωτερότητά της! Η ομάδα του Τορίνου νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 και διατηρήθηκε μόνη πρώτη, με το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών! 

Ο Βούτσινιτς «πάγωσε» στο 12' το Μιλάνο, ενώ στο 28' ο Μαϊκόν έφερε το ματς στα ίσα. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, ο Μαρκίζιο έδωσε ξανά τη λύση στη «Γιούβε» και της χάρισε σπουδαία νίκη στην άλλοτε απόρθητη έδρα των «νερατζούρι»! Όσον αφορά τους γηπεδούχους, αυτή ήταν η 5η ήττα τους σε 10 αγωνιστικές, που τους διατήρησε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας (16η)! 

Για τους λάτρεις των στατιστικών προκύπτει το εξής εντυπωσιακό στοιχείο! Από το 1992 μέχρι σήμερα, όσες φορές η Γιουβέντους… αλώνει το «Τζουσέπε Μεάτσα» είναι πάντα με σκορ 2-1! Αυτή ήταν η πέμπτη μόλις φορά τα τελευταία είκοσι χρόνια περίπου, που η «Κυρία» έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ίντερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...