Το ακριβότερο Χριστουγεννιάτικο στολίδι!

http://siteseeing.gr/wp-content/uploads/2010/12/Most-Expensive-Christmas-Ornament1_SiteSeeingGR.jpgΔεν ξέρω αν οι τύποι στο Emirates Palace Hotel  το έχουν υπόψιν τους για το ακριβότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, άλλα σε κάθε περίπτωση... αυτό είναι το πιο ακριβό Χριστουγεννιάτικο στολίδι στον κόσμο!Αυτό το ιδιαίτερο στολίδι αποτελείται από 1.578 διαμάντια με χρυσό 18 καρατίων και έχει δύο δακτυλίους επιστρωμένους με 188 ρουμπίνια. Και σαν να μην ήταν όλα αυτά αρκετά, διαθέτει επίσης 3 Ρωμαϊκά διαμάντια ενός καρατιού επάνω στη σφαίρα. Το πιο ακριβό Χριστουγεννιάτικο στολίδι είναι χειροποίητο φτιαγμένο από το Embee Jewels του Λονδίνου, σε συνεργασία με το Hallmark Jewelers και έχει προγραμματιστεί να πωληθεί σε δημοπρασία από την οποία το 15% των χρημάτων θα πάει στο Εθνικό φιλανθρωπικό ίδρυμα αυτισμού του Ηνωμένου Βασιλείου.



siteseeing.gr


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Το ακριβότερο Χριστουγεννιάτικο στολίδι! http://24wro.blogspot.com/2010/12/blog-post_1238.html#ixzz18rxe1isO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...