Με 1 χρόνο προπόνηση δείτε τι κορμάρα εφτιαξε .


Ένα έτος προπόνηση κάνει θαύματα στο σώμα σας φοβερό 2

Πόσες θερμίδες έχει το σπέρμα;


Kαι όμως το σπέρμα έχει θερμίδες!
 Βρήκαμε την απάντηση και σε αυτό...

Αποκρύψτε το Wi-Fi σας από «αδιάκριτα βλέμματα»...


Υπάρχουν καλά νέα για όσους χρησιμοποιούν ασύρματο δίκτυο και 
θέλουν να προστατέψουν τα προσωπικά τους δεδομένα από 
κακόβουλους και όχι μόνο.

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Μητροπάνο


Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε στο Α΄ Νεκροταφείο τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο.

Τραυματίστηκε στο σεξ και πήρε... αποζημίωση


Διαβάστε πως μια 30χρονη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης κατάφερε να δικαιωθεί

Αναγνώστης εξαγοράζει την ψήφο του έναντι 21.440 ευρώ!



Λοιπόν, εξαγοράζω τη ψήφο μου με 21440 ευρώ δηλαδή με...

Από Φωνή… Κορμάρα Η Heidi Montag


Η Heidi Montag σπατάλησε εκατομμύρια δολάρια, πριν δυο χρόνια, στο πρώτο της δίσκο. Η Heidi δεν αφήνει το γεγονός αυτό να την εμποδίσει από το να κυνηγήσει το όνειρο της να γίνει ένα μεγάλο όνομα της μουσικής σκηνής.
Η 25χρονη, η οποία συμμετείχε σε αμερικανικό ριάλιτι και έχει παραδεχτεί ότι είναι εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις, ….

Γιατί οι ώριμες Ελληνίδες προτιμούν... τα τούρκικα σήριαλ



της Μαίρης Θαλ.
Πολλά έχουν ειπωθεί κι έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα για τις τούρκικες τηλεοπτικές σειρές, τους ηθοποιούς, τους συντελεστές και την αμφίβολη... 

Τσουνάμι έπληξε την παραλιακή Φωκίδα-Ξεβράστηκαν ακόμη και δελφίνια



Σοβαρό πλήγμα δέχθηκαν τα παραλιακά χωριά του Δήμου Δωρίδος από το χθεσινό κύμα κακοκαιρίας. Οι ισχυροί ανέμους και η σφοδρή θαλασσοταραχή, προκάλεσαν μεγάλες ζημιές...

Διαφημίστε τον ιστοχώρο σας δωρεάν


RefreshLink.com είναι ένα μοναδικό και φιλόδοξο πρόγραμμα το οποίο φιλοξενεί τα 125x125 banner σας δωρεάν. Η μοναδική και ενδιαφέρουσα αυτή υπηρεσία επιτρέπει σε κάθε επισκέπτη να παρουσιάσει και να διαφημίσει τον ιστοχώρο ή το blog του. Αυτή η μέθοδος προώθησης είναι απολύτως νόμιμη και δεν απειλεί ή εκμεταλλέβετε οποιοδήποτε ιστοχώρο. Το RefreshLink είναι ελεύθερο και δωρεάν για όλους. Γιατί δεν το δοκιμάζετε κ' εσείς εδώ...

Μηχανή Αναζήτησης με το όνομά σας ή και banner στα πιο διάσημα styles


Από το http://www.funnylogo.info/create.asp μπορείτε να δείτε το username σας, στα πιο διάσημα styles διάφορων εταιριών ανα τον κόσμο. Οπότε είναι σαν να φτιάχνετε banner σας. Αλλά ο βασικός σκοπός του site δεν είναι να παίξετε με τα styles των εταιριών και να φτιάξετε bannerάκια, αλλά να βάλετε σαν αρχική σελίδα, την μηχανή ανάζητησης από το site αυτό. Για

Δωρεάν Καταχώρηση web site σε Ελληνικές Μηχανές Αναζήτησης

Όταν φτιάξετε μια καινούρια ιστοσελίδα (web site), πρέπει να ενημερώσετε τις μηχανές αναζήτησης για την ύπαρξη της, για να την προσθέσουν στον κατάλογο τους.
Έτσι ένας χρήστης όταν θα επιλέξει μια μηχανή αναζήτησης για να βρεί την πληροφορία που ψάχνει, θα επισκεφθεί την σελίδα σας.
Επιλέξτε έναν έναν τους παρακάτω συνδέσμους για να κάνετε καταχώρηση της ιστοσελίδας σας στις Ελληνικές μηχανές αναζήτησης.
Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν.

3 όμορφα widgets με ζώδια για το blog σας

Στην σημερινή ανάρτηση σας έχω γράψει τους Html κώδικες τριών widgets με ζώδια για το blog σας. Η εγκατάσταση των widgets είναι πολύ απλή και γίνετε με το γνωστό τρόπο τον οποίο σας τον έχω γράψει πάνω από κάθε κώδικα.

Προ επισκόπηση

Background χρώμα πίσω από το περιεχόμενο της ανάρτησης σας


Σήμερα θα δείτε πως μπορεί να αλλάξει το background χρώμα σε έναν τίτλο μιας ανάρτησης ή και στο περιεχόμενο της ανάρτησης. Δεν αλλάζουμε γενικώς τα χρώματα! Εμείς απλά αλλάζουμε αλλιώς τα χρώματα σε μια μόνο ανάρτηση. Ο κωδικός είναι ίδιος και για τις δυο περιπτώσεις (τον τίτλο & το περιεχόμενο). Όταν γράφετε λοιπόν μια ανάρτηση και θέλετε να αλλάξετε το background χρώμα στον τίτλο της, βάζετε το παρακάτω κωδικό στην καρτέλα "Σύνθεση" και όχι"Επεξεργασία html:

Το καλοκαίρι έρχεται το Game of Thrones

To action RPG που θα βασίζεται στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones θα κάνει την εμφάνισή του στις αρχές Ιουνίου σε εκδόσεις για PC, PS3 και Xbox 360, όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρία διανομής Koch Media. Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Cyanide, η οποία δημιούργησε και παρέδωσε στην αγορά πριν μερικούς μήνες ένα strategy spin-off με τίτλο A Game Of Thrones: Genesis, με τη συνολική βαθμολογία από τα μεγαλύτερα Μέσα της Ευρώπης να κινείται κοντά στο 5/10.



Λέτε να περιμένουμε κάτι καλύτερο τώρα; 

Νέο κινητό της Nokia στα 16 ευρώ!

Η αγορά της κινητής τηλεφωνίας έχει υποστεί αρκετά χτυπήματα, αφού την έχει συμπαρασύρει το γενικότερο κακό κλίμα σε όλο τον κόσμο. Η Nokia φαίνεται πως βρήκε τρόπο να τραβήξει πάνω της και πάλι τα βλέμματα των καταναλωτών, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ετοίμασε και προσφέρει ένα κινητό που κοστίζει 16€! Ο λόγος για το Nokia 103, το οποίο προσφέρει 27 ημέρες αυτονομία από πλευράς ενέργειας και αποτελεί το απόλυτο συνώνυμο της λέξης οικονομία. Το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 80 γραμμάρια, είναι προστατευμένο από σκόνη, ενώ το ηχείο μπορεί να αναπαράγει μουσική και πολυφωνικά ringtones.



Η διάθεση της συσκευής ξεκινάει από την αγορά της Νιγηρίας και αργότερα αναμένεται και σε άλλες χώρες. Εξαιρετική πρόταση…

20+ Adobe Air Applications For Web Designers And Developers


Adobe Integrated Runtime (AIR) is a runtime cross-platform for building rich Internetapplications using Adobe Flash, Adobe Flex, HTML, or Ajax, which can be deployed as a desktop application.
Adobe AIR Applications can operate offline and upload data when availability of internet. Every designer and developer loves these types of tools which are simplify and takes less time. This is very simple and fast loading application.

Ομογενής από την Αυστραλία είναι πατέρας 165 παιδιών!


Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελληνικού Κήρυκα» ένας Έλληνας της Αυστραλίας που μετανάστευσε στην χώρα της δεκαετία του ’80 είναι πατέρας 165 ίσως και 200 παιδιών! Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ομογενής, νέος, υγιέστατος και νεοφερμένος, δέχθηκε να γίνει δότης σπέρματος και....

Οι άγνωστοί Έλληνες του Τιτανικού


Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουν την ιστορία των επιβατών του Τιτανικού Τζακ...

Το Pirate Bay μετατρέπεται σε Promo Bay


Το Pirate Bay μετατρέπεται σε Promo Bay
Υποτίθεται ότι ένας καλλιτέχνης δημιουργεί προκειμένου να εκφραστεί μέσω της τέχνης...

Ποια Ελληνίδα top model είναι διαθέσιμη σε διεθνές site για call girls;



Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι πασίγνωστο μοντέλο έχει δική της καταχώρηση σε διεθνές site με call girls! Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ιστοσελίδα, μέσω της οποίας άνδρες κλείνουν ερωτικά ραντεβού με κοπέλες σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Μία εκ των κυριών λοιπόν που έχει βάλει την δική της κατοχύρωση είναι και η...

10 πράγματα που ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ δεν μπορεί να κάνει!!



1. Δεν μπορεί να θυμώσει, γιατί είναι πανάγαθος 2.Δεν μπορεί να νιώσει έκπληξη, γιατί είναι....

Οι «θανατηφόρες» καμπύλες της Kim Kardashian [photos]


Στον Άγιο Δομίνικο παρέα με την οικογένειά της είναι η Kim Kardashian. Φορώντας ένα μπλε μαγιό με άσπρες πινελιές δεν σταμάτησε να κάνει βουτιές στην πισίνα της πολυτελούς βίλας της οικογένειας...

Financial Times: «Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ και θα κηρύξει στάση πληρωμών»



Με ένα άρθρο-βόμβα, οι Financial Times προβλέπουν έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη αλλά και στάση πληρωμών, ωστόσο επισημαίνουν πως το σενάριο αυτό ίσως να...

Πρώτο και με διαφορά το Android στην Κίνα!


Η Κίνα είναι μια χώρα που αναπτύσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς σε όλους τους τομείς και ένας από αυτούς είναι και η... 

Η Ελλάδα τρώει τους γέρους της…


 Η Ελλάδα τρώει τους γέρους της...
Από το Μαρικάκι 
Αν η «Ελλάδα τρώει τα παιδιά της» οι παραδομένες στο επεκτατικό γερμανικό κεφάλαιο κυβερνήσεις του διαστήματος 2009 – 2012 είπαν να ξεκινήσουν το «ξεπάτωμα» από τα μεγαλύτερα εξ αυτών, τους γερόντους.

«Πόλεμος» Αμερικανών και Ρώσων για την ΑΟΖ της Ελλάδας!


 «Πόλεμος» Αμερικανών και Ρώσων για την ΑΟΖ της Ελλάδας!
Όλο το παρασκήνιο για τις επαφές παραγόντων των δύο χωρών με εκπροσώπους της χώρας μας
Τη στιγμή που σέρνεται διαρκώς το γαϊτάνι “έρχεται δεν έρχεται ο Πούτιν στο Άγιο Όρος το Πάσχα“, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη, εντονότατες διεργασίες συντελούνται σε Αθήνα και Μόσχα γύρω από τις επενδύσεις που θέλουν να κάνουν οι Ρώσοι στην Ελλάδα. Ειδικότερα, στην Αθήνα έφτασε χτες και θα φύγει σήμερα, ο Ιγκορ Γιουσούπωφ, σύμβουλος επί ενεργειακών θεμάτων του Πούτιν και επικεφαλής της μεγάλης εταιρείας Energy.

ΑΙΓΙΟ: Ο 5χρονος που «σκίζει» στο σκάκι


 ΑΙΓΙΟ: Ο 5χρονος που «σκίζει» στο σκάκι
Ύστερα από τη διάκρισή του στο Παγκρήτιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού που διεξήχθη στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης τον περασμένο Μάρτη, ο μόλις 5 ετών Γιώργος Καβούνης του Χρυσοστόμου, που μένει στο...

Μια μικρή περιουσία για ένα τεράστιο χρυσόψαρο


 Μια μικρή περιουσία για ένα τεράστιο χρυσόψαρο
 
Ένας κινέζος επιχειρηματίας έδωσε 38.000 δολάρια για να αγοράσει σε μια δημοπρασία ένα σπάνιο, τεράστιο χρυσόψαρο που ψαρεύτηκε σε λιμάνι του Μπαγκλαντές στην πόλη Chittagong.

Άλλαξε ρότα ο σύγχρονος «Τιτανικός»


 Άλλαξε ρότα ο σύγχρονος «Τιτανικός»
 
Το κρουαζιερόπλοιο που ξανακάνει το μοιραίο ταξίδι του Τιτανικού, μετά από 100 χρόνια, αναγκάστηκε να αλλάξει ρότα και να πλεύσει προς την Ιρλανδία, καθώς ένας επιβάτης του παρουσίασε καρδιακά προβλήματα.
Το Balmoral μεταφέρει 1.309 επιβάτες, περίπου τον ίδιο αριθμό όπως και ο Τιτανικός. Ανάμεσά τους είναι συγγενείς εκείνων που έχασαν τη ζωή τους, συγγενείς των επιζώντων και ιστορικοί.

Αποκαλύψεις σοκ για τον Θρύλο


Η αλήθεια είναι πως δεν θέλαμε να έρθει ποτέ η ώρα που θα γράφαμε τέτοιο κείμενο. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας κρύψουμε την αλήθεια. Ο Ολυμπιακός είναι μπλεγμένος σε επτά ύποπτα ματς, σε εξέλιξη έρευνα της UEFA.
Στην αρχή η είδηση ήρθε στα αυτιά μας ως... φάρσα. Ή τουλάχιστον έτσι θέλαμε να είναι, ένα κακόγουστο αστείο. Αλλά δυστυχώς είναι πέρα για πέρα αληθινή η πληροφορία. Ο Ολυμπιακός είναι "ύποπτος" για δέκα παιχνίδια στα οποία εμπλέκεται άμεσα και δυστυχώς όσοι μιλάνε για "στημένο" ματς με την Κέρκυρα, φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν.
Τα "ύποπτα" ματς, όπως αναφέρουν μυστικές έρευνες της UEFA είναι τα εξής: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4, ΠΑΟΚ-Oλυμπιακός 0-2, Oλυμπιακός-Παναθηναϊκός 4-0, Oλυμπιακός-ΑΕΚ 6-0, AEΚ-Ολυμπιακός 2-3, Oλυμπιακός-ΑΕΚ 3-3, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0.
Ας πάρουμε λοιπόν τα παιχνίδια ένα-ένα.

H LG ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Galaxy S3

H LG ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Galaxy S3Μετά το πέρας του φετινού Mobile World Congress και την πληθώρα συσκευών που παρουσίασε εκεί η LG, η εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζει και τη νέα της ναυαρχίδα που θα τεθεί αντιμέτωπη με το πλέον αναμενόμενο Samsung Galaxy S III. 

Οικολογική...φωτιά βάζει το Porsche Cayenne GTS

Οικολογική...φωτιά βάζει το Porsche Cayenne GTSΠου αλλού; Στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου, η Porsche παρουσιάζει τη δεύτερη γενιά της σπορ έκδοσης Cayenne GTS. Δεν είναι τυχαία η επιλογή της πρωτεύουσας της Κίνας για την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου, διότι στην Κίνα υπάρχουν τόσοι βαθύπλουτοι που οι πωλήσεις πολυτελών αυτοκινήτων έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. 

Πατέντες αξίας 1 δισ. δολαρίων πουλά η AOL στη Microsoft


image160 Πατέντες αξίας 1 δισ. δολαρίων πουλά η AOL στη Microsoft
 
Βαθιά το χέρι στην τσέπη έβαλε η Microsoft αλλά μάλλον άξιζε τον κόπο. Αναφερόμαστε φυσικά στην αγορά από την AOL όχι μίας ή δύο αλλά 800 ευρεσιτεχνιών οι οποίες σχετίζονται με την ψηφιακή διαφήμιση.

Προς παραίτηση οδεύει ο Ρικ Σαντόρουμ


 Προς παραίτηση οδεύει ο Ρικ Σαντόρουμ
ΠΛηροφορίες από πρακτορεία σε Ευρώπη και ΗΠΑ