Το κέρινο ομοίωμα του Justin Bieber

Το κέρινο ομοίωμα του Justin BieberΤα αποκαλυπτήρια του νέου ομοιώματος του Justin Bieber έγιναν στη Μαδρίτη. Είναι ένα από τα πολλά του νεαρού τραγουδιστή ανά τον κόσμο και όχι και το πιο πιστό αντίγραφο. Στο ίδιο μουσειο βρίσκονται τα ομοιώματα των Bradley Cooper, Kim Kardashian και Robert Pattinson.
gossip-tv.gr

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Θεωρώ στέρηση να ξέρει όλος ο πλανήτης με ποιον είμαι»

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Θεωρώ στέρηση να ξέρει όλος ο πλανήτης με ποιον είμαι»«Πολλές φορές στενοί μου φίλοι δεν ξέρουν αν έχω σχέση ή αν δεν έχω», εξομολογείται η Ελεονώρα Ζουγανέληεξηγώντας ότι δεν της αρέσει καθόλου να εκθέτει στα φώτα την προσωπική της ζωή, θεωρώντας πως αυτό της στερεί την ελευθερία. «Με ενοχλεί να βλέπω ποιος είναι με ποιόν. Το θεωρώ περιοριστικό. Γιατί να μου βάλουν αυτομάτως μια ταμπέλα που θα με ακολουθεί; Γιατί να ξέρει όλος ο πλανήτης με ποιόν είμαι ή με ποιόν φλερτάρω; Το θεωρώ στέρηση της ελευθερίας μου», καταλήγει μιλώντας στο περιοδικό Εγώ.

Still drinking coca cola? Watch this!

ΤΑ 36 ΕΙΔΗ ΟΡΓΑΣΜΩΝ..!



 Για να σας πω την αληθεια,εγώ νόμιζα οτι μόνο ένα είδος οργασμού υπάρχει κι αυτός μετά από μερικά χρόνια γάμου αραιά και που..ωστόσο φαίνεται πως οι γνώσεις μου είναι ελλιπείς.Υπάρχουν οχι ένας αλλα..36 είδη οργασμών!



Μάλιστα" σοβαρότατοι'"επιστήμονες μετά απο έρευνες έφτιαξαν και κατάλογο ειδικά για μας τον οποίο σας παραθέτουμε για να εμπλουτίσουμε τις εγκυκλοπαιδικές σας γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα


Τα 36 είδη οργασμών είναι:

Οι πιο hot stars του Hollywood κάτω των 25 ετών!


Ποιος θα αναδειχθεί ο πιο hot star κάτω των 25 ετών; Ο Daniel Radcliffe, η Kristen Stewart και η Jennifer Lawrence είναι μερικοί από τους επικρατέστερους για να διαπρέψουν στην λαμπρή τελετή της απονομής των βραβείων People's Choice στις 11 Ιανουαρίου.
Η "καυτή" 25αδα έχει ως εξής:

Αυτή η Ελλάδα πολέμησε με τέσσερις στρατούς


Οι σημερινοί ηγέτες σε Ελλάδα και Κύπρο
να ακούσουν την φωνή του Λαού και να πουν «ΟΧΙ» στην ιμπεριαλιστική δουλεία

Αυτή η Ελλάδα πολέμησε με τέσσερις στρατούς
Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου
Όταν ήμουν παιδί είχα βρει μια φωτογραφία ταυτότητας του παππού Ευάγγελου. Ήταν ντυμένος με τη στολή του στρατιώτη και το δίκοχο. Δεν τον γνώρισα ποτέ γιατί έχει πεθάνει από το 1948, αλλά από την ιστορία του κατάλαβα τι σημαίνει να είσαι Ρωμιός. Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας και πατριώτης.
Ο Ευάγγελος είχε γεννηθεί το 1908 στην Κωνσταντινούπολη. Σε ηλικία 11 χρονών έφυγε με...

Θέλεις να σου μάθω… μπάντμιντον;



Με αμφίεση εντελώς διαφορετική από ό,τι τους έχουμε συνηθίσει, οι δύο ισχυροί άντρες της Ρωσίας, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν διασταύρωσαν...

Βρέθηκε το μάτι του Τουταγχαμών στη Κρήτη



Στην αρχή ήταν ένας µεγάλος σβώλος από χώµα. Τίποτε το παράξενο. Οταν όµως µέσα από αυτόν άστραψε ξαφνικά ένα µάτι, τότε όλα άλλαξαν. Μέσα στο πιθάρι όπου....

Eiffel Tower from the famous tourist attractions in France



http://vb.l-ro.net/images/images_thumbs/2c64ef9687226f3f85539b6b8ccd57f9.jpg 
Eiffel Tower is an iron tower located in Champs de Mars (Square March) near the River Seine.Download the name of its designer Gustave Eiffel and one of the most famous landmarks in Europe due to the number of visitors, which topped six million visitors annually (in 2005). History of the Eiffel Tower By Gustave Eiffel designed the...

"I will retreat if it gets any more dangerous than this."

Πόσο Ελληνάρας είσαι; Κάνε το τεστ...


Πόσο Ελληνάρας είσαι...
Μια έρευνα για να μάθεις καλύτερα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου. Γιατί ο Ελληνάρας είναι μοναδικός στο είδος του. Κάνε το τεστ.

Η «Κυρία» δεν αστειεύεται!

Η «Κυρία» δεν αστειεύεται!Ποιος είπε ότι είναι «πυροτέχνημα»; Ποιος είπε ότι η Γιουβέντους δεν μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος; Η «Γηραιά Κυρία» συνεχίζει να δίνει απαντήσεις και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ίντερ να υποκλιθεί στην...

Έτοιμος για ρεκόρ ο Βαλντές

Έτοιμος για ρεκόρ ο ΒαλντέςΓια όγδοο συνεχές ματς ο Βίκτορ Βαλντές κράτησε το μηδέν στην εστία της Μπαρτσελόνα. Ο Καταλανός γκολκίπερ συμπλήρωσε αισίως 787 λεπτά δίχως να νικηθεί και απέχει πλέον μόλις...

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-2

Ο Ολυμπιακός "αυτοκτόνησε" και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς αφού ενώ προηγήθηκε με 2-0, τελικά ήρθε ισόπαλος με 2-2 με τον ΟΦΗ, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική. 

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και την συντριπτική κατοχή της μπάλας, ο Ολυμπιακός... κατάφερε και ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 (Τζεμπούρ 45', Μιραλάς 62' - Μάντζιος 73', Γεωργίου 77') με τον κλεισμένο στα καρέ του, ΟΦΗ, στο φαληρικό γήπεδο, για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι μόλις προηγήθηκαν με 2-0 στο 62'... έφυγαν από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για την Γερμανία (ελέω Ντόρτμουντ), αφήνοντας τους Κρητικούς μόνους στον αγωνιστικό χώρο και δίνοντας τους το δικαίωμα να φύγουν από τον Πειραιά με έναν πολύτιμο πόντο στις αποσκευές τους.
Ο αγώνας

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-5-1 και διάταξη 4-4-1-1. Ο Κοστάνσο ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Μανιάτης δεξί μπακ, ο Χολέμπας αριστερό και οι Μαρκάνο - Μέλμεπργκ το δίδυμο των στόπερ. Μακούν και Ορμπάιθ αγωνίστηκαν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Φετφατζίδης αριστερά, ο Αμπντούν δεξιά και ο Μιραλάς είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από την "αιχμή του δόρατος", Τζεμπούρ.

Στου κουφού την πόρτα...

VIDEO: Ο τετράποδος Jimmy Jump

Ο τετράποδος Jimmy JumpΕίναι ακόμη δυσκολότερο να τον πάρεις από το γήπεδο...

Το μέλι τρυπώνει στην ομορφιά



Το Φθινόπωρο που διανύουμε, μοιάζει το μαύρο να αποκτά για πολλούς άλλη διάσταση και να ανακαλύπτουν κι άλλες πλευρές του. Η Clinique είναι ένας από αυτούς και παρουσιάζει τη συλλογή μακιγιάζ The new Black,μια συλλογή εμπνευσμένη από...

Οι διεθνείς celebrity προτιμούν έναν Έλληνα σχεδιαστή



Aπό την Kylie Minogue και τη Freida Pinto του Slumdog Millionaire μέχρι τη Marisa Tomei και το Gossip Girl, Leighton Meester οι celebrity δείχνούν σταθερή προτίμηση στις δημιουργίες του...

Πλουσιότεροι κατά 55 εκατ. ευρώ οι Γερμανοί


Ένα λογιστικό λάθος το οποίο και διορθώθηκε ενισχύει τον γερμανικό προϋπολογισμό κατά 55,5 εκατ. ευρώ.

Πλουσιότεροι κατά 55 εκατ. ευρώ οι Γερμανοί
Η αποκάλυψη του λάθους, που άφησε άναυδα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αφορά σε...

Αυτοκτόνησε λόγω ερωτικής απογοήτευσης


Τέλος στην ζωή της έδωσε μια 35χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της χθες το βράδυ.

Αυτοκτόνησε λόγω ερωτικής απογοήτευσης
Η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της και οι λόγοι που την οδήγησαν στην αυτοκτονία, σύμφωνα με το magnhsianews.gr, σχετίζονται με ερωτική απογοήτευση.
Την άτυχη γυναίκα βρήκε απαγχονισμένη η μητέρα της, στην οποία άφησε ιδιόχειρο σημείωμα.Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Αλκοόλ σε χάρτινη συσκευασία γάλακτος!



01ecohols01

Η σειρά Ecohols είναι σχεδιασμένη από τον Γερμανό καλλιτέχνη Jörn Beyer και μας παρουσιάζει αλκοολούχα ποτά συσκευασμένα σε χάρτινα κουτιά, αντί του γυάλινου μπουκαλιού. Ο καλλιτέχνης θέλει να μάθει αν οι πελάτες θα εξακολουθούσαν να αγοράζουν τα οινοπνευματώδη ποτά μεγάλων εμπορικών σημάτων, εάν αυτά διατίθονταν στην αγορά σε απλούστερη συσκευασία.

Absolut Vodka
02ecohols02

Jägermeister
03ecohols03

Jack Daniel’s Whiskey
04ecohols04


Πηγή: http://www.psaxtiria.com/#ixzz1btKalkUm

Υποβρύχια γκαλερί τέχνης!


Ο Αυστριακής καταγωγής φωτογράφος Andreas Franke έχει μετατρέψει ένα παλιό βυθισμένο πλοίο σε μια υποβρύχια γκαλερί τέχνης. Δώδεκα φωτογραφίες εγκιβωτισμένες σε πλεξιγκλάς τοποθετήθηκαν στην δεξιά πλευρά του πλοίου χρησιμοποιώντας μαγνήτες. Το στρατιωτικό πλοίο Vandenberg βρίσκεται βυθισμένο 100 πόδια κάτω από την επιφάνεια του Ατλαντικού Ωκεανού, στο Key West, της Φλόριντα.



psaxtiria.com



Προσπαθούν να θάψουν ένα σπάνιο μνημείο!!!


"Ας αναδείξουμε τον ναό της Αφροδίτης" είναι ο τίτλος του site που προσπαθεί να κινητοποιήσει τους πολίτες και τους αρμόδιους φορείς για ένα σπάνιου είδους εύρημα, που χρονολογείται απο τον 6ο π.χ. αιώνα, ήρθε στο φως όταν διόροφη οικοδομή κατεδαφίστηκε.


Ένα παράξενο μυστικό, ένα μοναδικό μνημείο, κρύβεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αντιγονιδών. Πίσω από τις λαμαρίνες στην βορειοανατολική πλευρά της πλατείας υπάρχει ένας μοναδικός θησαυρός, που ήταν καλά κρυμμένος για αιώνες. Ο μοναδικής...

Σκελετοί σε... κάμα σούτρα!

Σκελετοί σε ... κάμα σούτρα!Γέλια και πυρά προκάλεσε η έκθεση ενός καλλιτέχνη...

Ελληνίδες: τι “ψοφάμε” να κάνουμε στο σεξ ! ! !





Νέα έρευνα ενώνει το παζλ και φτιάχνει το προφίλ της σύγχρονηςελληνίδας.


Στο πρωινό σεξ λέμε ...;

S-έξι and the city…


S-έξι and the city…Νέα τάξη πραγμάτων στην Αγγλία! Μία…

Καντάφι. Ασέβεια στο νεκρό και ηθικός ξεπεσμός

Καντάφι. Ασέβεια στο νεκρό και ηθικός ξεπεσμός

«Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους«, είχε πει ο Νίτσε προφητικά πριν από πολλά χρόνια, και το θυμήθηκα βλέποντας τις φρικαλεότητες του λιντσαρίσματος του μισοπεθαμένου Καντάφι.
Ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι θεωρώ τον εν λόγω, έναν...

Αποφασίζει για το κολεγιακό μέλλον του ο Παπαπέτρου τζούνιορ

Μείζον θέμα για το κολεγιακό μπάσκετ των ΗΠΑ αποτελεί η επιλογή του Ιωάννη Παπαπέτρου, γιου του παλαίμαχου φόργουοντ του Παναθηναϊκού Αργύρη.


Ο δίμετρος νεαρός άσος, μαθητής του Φλόριντα Ερ Ακάντεμι, θεωρείται ένα...