Παιχνίδι τακτικής με Σάντσες


Παιχνίδι τακτικής με ΣάντσεςΤην αντίδραση της Βαλενσιέν στην πρόταση που έχει καταθέσει για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες περιμένει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να επιμείνουν στα χρήματα που προσφέρουν και να μην εμπλακούν στα «παιχνίδια» των Γάλλων, πιέζοντας με αυτόν τον τρόπο ομάδα και παίκτη. Ρώτησαν την Μπαρτσελόνα για Ρομέου οι Πειραιώτες. Ξαμάξ για Μοντέστο. 

Μετά την απόκτηση του βασικού τερματοφύλακα, αλλά και του αριστερού μπακ, στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στη μεταγραφή του μέσου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία του να αποκτηθεί ο Κάρλος Σάντσες και για τον λόγο αυτόν έχει κατατεθεί πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στη Βαλενσιέν, με τους Γάλλους να ζητούν 4 και κάπου εκεί αρχίζουν τα παιχνίδια τακτικής. 

Ο Κολομβιανός χαφ δεν θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Βαλενσιέν, ενώ και η ομάδα του θέλει να τον...
πουλήσει, αλλά όχι για τόσο λίγα χρήματα. Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι προς το παρόν δεν υπάρχει άλλη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή και για τον λόγο αυτό τηρεί στάση αναμονής, χωρίς να έχει ούτε καν επικοινωνία με την άλλη πλευρά, ώστε να πιεστούν οι Γάλλοι και να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. 

Αν η αντίδραση της Βαλενσιέν είναι να περιμένει τότε περιμένει το Κόπα Αμέρικα για να «φανεί» ο παίκτης και να αυξηθεί η τιμή του ή έχοντας στα χέρια της την πρόταση του Ολυμπιακού ψάχνει για μια καλύτερη από άλλους συλλόγους, βγάζοντας επί της ουσίας τον 25χρονο μέσο σε πλειστηριασμό. Ενδιαφέρον υπάρχει από τις Σεντ Ετιέν και Ουντινέζε, χωρίς όμως να έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση. 

Ρομέου από Μπαρτσελόνα 

Το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό ψάχνουν για ένα ταλέντο από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα είναι γνωστό. Πλέον, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, είναι γνωστό και για ποιον ρώτησαν. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ζήτησαν να πάρουν πληροφορίες για τον Οριόλ Ρομέου, έναν 20χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος είχε φέτος 17 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα Β’ στη Segunda Division, ενώ πήρε και συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Το «κακό» για τους Πειραιώτες είναι πως για τον παίκτη έχει ενδιαφερθεί και ο Λουίς Ενρίκε στη Ρόμα, ενώ το καλό ότι μένει ελεύθερος του χρόνου και οι απαιτήσεις θα είναι μικρές. 

Ξαμάξ για Μοντέστο 

Σε επαφή με τον Φρανσουά Μοντεστό έχει έρθει η Ξαμάξ, ώστε να μάθει αν ο παίκτης είναι διατεθειμένος να μετακομίσει στην Ελβετία. Τη συγκεκριμένη ομάδα αγόρασε προσφάτως ένας Τσετσένος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι διατεθειμένος να ξοδέψει πολλά χρήματα και ο μέσος του Ολυμπιακού είναι ένας από τους στόχους του. Μάλιστα η Ξαμάξ, έχει «χτυπήσει» και παίκτες όπως ο Φρεντερίκ Κανουτέ και ο Γκάμπριλ Χάιντσε. Αν τελικά τα χρήματα που δοθούν είναι καλά, τότε δεν είναι απίθανό η απάντηση να είναι καταφατική. 

*Γιάννης Παπαδόπουλος και Επστάιν αναμένεται να περάσουν από τα γραφεία της ομάδας και να αποδεσμευθούν. Προς την έξοδο είναι και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος ψάχνει ομάδα στη Γερμανία. 


Νίκος Μάρκου
http://www.sport-fm.gr/article/482405

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ότι θέλετε αλλα μην βρίζετε χυδαία για να μην μπαίνουμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, κάτι που δεν το θέλουμε!

Ευχαριστούμε...