Top 10 sites για να ακούσετε δωρεάν και νόμιμα μουσική

http://hacknmod.com/wp-content/old/pics/442-1.jpg
Η οικονομική κρίση μας έχει επιρεάσει όλους και έτσι ο καθένας ψάχνει τρόπους να εξοικονομήσει χρήματα. Σε μια εποχή που τα πάντα πουλούνται και αγοράζονται υπάρχουν πολλά site που προσφέρουν δωρεάν μουσική είτε για να την ακούσουμε όταν είμαστε συνδεδεμένοι στο internet ή για να την κατεβάσουμε στη συσκευή μας.
Να λοιπον τα 10 καλύτερα site για να ακούσει κάποιος νόμιμα δωρεάν μουσική:
1. Imeem:
Είναι η μεγαλύτερη και πιο...
ολοκληρωμένη πηγή στο διαδίκτυο για να ακούσετε καλή μουσική. Γίνετε μέλος της κοινότητας Imeem και μοιραστείτε τα μουσικά ενδιαφέροντα σας με άλλους ή παρακολουθήσετε μουσικά βίντεο, εάν δεν είστε πάρα πολύ απασχολημένος


2. Last.fm:
Προσφέρει περισσότερη μουσική από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Γίνετε μέλος της κοινότητας και κάντε νέους φίλους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με σας. Στο Last.fm τα μέλη μπορούν να ακούσουν ολόκληρα τα κομμάτια και να προσαρμόσουν την playlist τους σύμφωνα με τις δικές τους διαθέσεις. Αν πάλι ο χρήστης θέλει να ακούσει έναν καλλιτέχνη, το site έχει την επιλογή να βρει παρόμοιους καλλιτέχνες με αυτόν. Για τους λάτρεις της μουσικής που είναι πρόθυμοι να βρουν νέα μουσική, αυτό το χαρακτηριστικό είναι εξαιρετικό. Όταν κάθε τραγούδι παίζει, υπάρχει μια σύντομη επισκόπηση για τον καλλιτέχνη και τη μουσική του. Για πολλούς καλλιτέχνες ορισμένα κομμάτια είναι δωρεάν και για download.
3. Deezer:
Έχει τεράστιο αριθμό τραγουδιών για να ακούσετε, με περιβάλλον πολύ φιλικό για τον χρήστη και με μια αξιοπρεπέστατη κοινότητα χρηστών, που είναι δυνατόν να μοιραστεί κανείς την αγαπημένη του μουσική. Μία από τις πρώτες ιστοσελίδες με δωρεάν μουσική που φτιάχτηκαν, και ένα από τα καλύτερα site ως προς την ευκολία στην χρήση του.
4. Grooveshark: Προσφέρει μια μεγάλη βιβλιοθήκη και μια πολύ καλή μηχανή αναζήτησης μουσικής. Μπορεί να παρέχει με μια πρώτη ματιά την πιο δημοφιλή και εμπορική μουσική αλλά έχει και κομμάτια από τους πιο "underground" καλλιτέχνες. Για όσους αναζητούν μια απλή, δωρεάν ιστοσελίδα της μουσικής, αυτό είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα.
5. Musicovery:
Η αναζήτηση δεν γίνεται με γνώμονα ένα συγκεκριμένο καλλιτέχνη ή το κομμάτι του, αλλά με το είδος, ή ακόμα πιο περίεργα τη διάθεσή σας. Η επιλογή αναζήτησης αυτή επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει ένα είδος μουσικής, όπως η ενεργητική, ήρεμη ή θετική. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να επιλέξει ο χρήστης ποια είδη θα συμπεριληφθούν στην playlist του και ακόμα απο ποια δεκαετία θα εμπεριέχονται κομμάτια. Είναι ένας διαδραστικός ραδιοφωνικός σταθμός σε απευθείας σύνδεση, και όπως Last.fm χρήστες μπορούν να βρουν μερικά καταπληκτικά νέα για τη μουσική μέσα από αυτό το site.
6. Sideload:
Είναι λίγο διαφορετικό, καθώς δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε νόμιμα τα αγαπημένα σας τραγούδια σε ένα κινητό τηλέφωνο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε κομμάτια σε απευθείας σύνδεση στο online "ντουλάπι σας», το οποίο σας επιτρέπει πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική κάθε φορά που είστε συνδεδεμένοι

7.Songza:
Προκαλεί το χρήστη να αναζητήσει για «κάθε τραγούδι ή ταινία" στην αρχική σελίδα του. Η μουσική βιβλιοθήκη του είναι εκτεταμένη, και σχεδόν κάθε δημοφιλές κομμάτι μπορεί να βρεθεί, καθώς και πολλά σπάνια και απο συναυλίες. Υπάρχει επίσης η επιλογή της εξοικονόμησης προσωπικού playlists στην ιστοσελίδα. Ο αυτοαποκαλούμενος "internet jukebox", πολύ απλά, φανταστικό.
8. Hypem:
Είναι ελαφρώς διαφορετικό απο τις περισσότερες μουσικές ιστοσελίδες. Είναι ένα blog για τους χρήστες, όπου μαζί με τη δυνατότητα να ακούσετε κομμάτια για δωρεάν, υπάρχει μια ολόκληρη κοινότητα blogging σχολιάζοντας μεμονωμένους καλλιτέχνες και τραγούδια. Το site έχει τμήματα αφιερωμένα στα τελευταία νέα, καλύτερη νέα μουσική και τι είναι πιο δημοφιλές στην ιστοσελίδα. Είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο ελεύθερο site μουσικής για τους οπαδούς της.
9. Jango:
Είναι αρκετά παρόμοιο με το Last.fm, δεδομένου ότι προσφέρει έναν εξατομικευμένο ραδιοφωνικό σταθμό. Όπως στο Songza οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τις λίστες αναπαραγωγής τους, επίσης μπορούν να ακούσουν απεριόριστη μουσική. Το Jango παραμένει ως μία από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες δωρεάν μουσικής.
10. Macidol:
Επιτρέπει στα μέλη του να κατεβάσουν δωρεάν μουσική για το iPod νόμιμα. Απλά γράφετε το όνομα του τραγουδιού και το Macidol σας το βρίσκει και το κατεβάζει στη συσκευή σας. Αν θέλετε μπορείτε να ακούστε μουσική μέσω του iPod σας. Αν θέλετε μπορείτε να κατεβάσετε νέα τραγούδια και Podcasts από αγαπημένους καλλιτέχνες σας δωρεάν.
newsit.gr